stadens natur.


Snart måste jag ta ställning om min bloggs vara eller icke vara. Min gigabits börjar ta slut. Och ändå lägger jag i ganska så små bilder för kanske mångas förtret. Så antingen köper jag bloggen och därmed mer gigabits, startar en ny gratisblogg och pekar den gamla till den nya eller bara avslutar epoken.

Annons

9 tankar om “stadens natur.

 1. Jag är också störd av den nya läsaren, kombinationen av adminpanelen och läsaren och att möjligheten att se alla kommentarer jag har gjort hos andra har försvunnit. Klåfingriga förnyare!
  Klart att du ska fortsätta blogga, säger jag som själv inte vet om jag slutar om någon liten månad. Kristallinas förslag är bra. Och träden är fortfarande skulpturala även om knopparna väntar på att få explodera.

  Gillad av 2 personer

 2. Min WP läsare ser ut som den alltid har gjort. Fast jag kollar aldrig i Appen på mobilen. Endast i datorn.
  Tycker också att du ska starta en ny gratis blogg. Divage2.0 och sedan fortsätter du bara där. Det är väldigt många som gör så.

  Gillad av 2 personer

 3. Antonia du skrev ju till mig att slutar man betala på en blogg av olika anledningar så kan ingen se bilderna längre och det verkar ju skit..

  Så jag tycker du gör en till gratis som kommer att räcka för evigt.. Hänvisa till din nya och hänvisa även till den gamla från den nya..
  Det blir ju som två bloggar välj ett annat tema på den nya men ha samma profilbild..
  Jag hade ju tre bloggar förut.. Två på blogspot och en här på WP..

  Photobucket förstörde ju alla tre så jag började bara om från början på WP och slängde dom andra två..

  Det är bättre att ha bloggar på samma ställe för jag märker själv att det är bökigt att svara hos andra och man missar hela tiden när dom uppdaterar och sen glömmer man bort dom helt..

  Lycka till med vad du än gör huvudsaken är att du är kvar.. 👍 Kram!!

  Gillad av 2 personer

  • Tack för din åsikt. 🙂
   Jag hade ju en betallblogg förr. Men den blev angripen av olika aktörer och webbhotellet kunde och ville inte heller hjälpa. Då beslutade jag att inte längre betala och de bilderna jag sätt upp där är nu ett minne blott.
   Nu har de ändrat på WPs läsare och inte tycker jag att den blev så tilltalande. Mycket synd då det är mycket lättare att ha koll på de man följer än det var förr, då man var alltid tvungen att gå in i allas blogg separat. 😦
   Kram! 😊

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.