ny trend.


Jag ser fler och fler som vill visa sig på stuva linan. Medan andra pälsar på, går de själva som om det vore sommar. Häromdan såg jag en pojke på 9-10 år i regnet och det lätta blåsten gående i kortbyxor. Jag ser också fler och fler kvinnor som går barbenta. Undrar varför? Vad vill de signalera? Sen när urinvägsinfektionen är en faktum då ska sjukvården belastas och ta ansvar för att de ska bli bra igen. Om de nu blir bra igen, för det är inte alls säkert.

Annons

12 tankar om “ny trend.

    • De tänker kortsiktigt. Jag testade att gå ut med soporna barbent vid minusgrader, men dessa människor är inte ute med soporna utan rör sig på gatorna, väntar på bussen t-banan. Räcker bara att vädret slår om, bussen uteblir eller inte att glömma t-banans ständiga problem.

      Gilla

  1. Har tänkt samma sak. Inga strumpor i skorna fastän det är minusgrader… tror nog att kroppen tar stryk på sikt av sånt. Har också sett killar i kortärmade t-shirts hoppa ur bilen för att rusa till nån affär, men inte tar de jacka på sig – de går ju från värme i bil till värme i affär…

    Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.