transport.


Annons

13 tankar om “transport.

 1. Men hu, jag ryser! Dessa oansvariga vuxna som har förlagt sitt förstånd, lämnat det på hotellrummet eller något. Det är en sekunds verk när olyckan är framme, lilltjejen kan inte kontrollera fordonet och det kan inte mannen heller, Det räcker med hans fordon för honom. Bra foto som visar hur vissa inte tänker alls.

  Gilla

  • Jag hade samma tankar. ibland förstår jag inte med vad de tänker. Mycket väl ville flickan ett eget, men han är vuxen nog att sätta stopp för det. Dagens föräldrar sätter inga gränser och det blir problematiskt sen längre fram.

   Gilla

    • Då finns det hopp.
     I fredags var jag på väg hem efter att jag storhandlat med dramaten. Vi har en bred trottoar 8-10m kanske. nu är det på ena sidan cykelparkeringar inåt trottoaren och på andra sidan är en restaurang som lägger ut 2 rader med bord. så det blir kanske 80 cm kvar att komma fram. på ytterkanten sitter då ett par föräldrar med barnvagn som då låter sticka ut på det kvarstående trottoarbiten sä klar blir kanske 40 cm att ta sig fram. Jag fångar hans blick och säger att han ska ta in barnvagnen en aning, Hans svar blir NEJ. Vad ska man säga. Jag lät min dramaten gå in i barnvagnens hjul. Nu var det en modern barnvagn så hjulen bara snurrade så inget hände. Men jag tycker synd om den uppväxande barnet med en så egoist till far.

     Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.