sur är jag.


Jag är sur för mycket för ögonblicket. Förr i tiden kunde man lägga upp video på WP. Nu finns det 2 sätt att gå till väga. Antingen betalar för WP eller man öppnar en You tube-kanal eller Vimeo och sätter in länken därifrån till wp.

Båda lösningar är för mycket begärt för att man ska lägga upp en videoklipp nån gång var 5-e år. Jag vet – de unga kör numera nästan bara på You Tube, Instagram eller Facebook men jag föredrar bloggen. Mindre hysteriskt. MEN… om jag börjar betala för det, vad händer om jag dör? Då dör ju bloggen med. Man blir raderad. Gone. Näst kommande generationer kommer inte ha en chance att kolla hur det var förr.
Jag tittar gärna bakåt i tiden. Man kan verkligen hitta roliga och intressanta bloggar. Eller bara Biancor och Blondinbellor som får vara kvar när de lämnar in? Alla vill ju inte bli som de.

Annons

9 tankar om “sur är jag.

 1. Ja, det finns mycket som är på tok med den nya tekniken.
  Mycket är bra också förstås.
  Jag har ingen aning om vad som händer med min blogg när jag dör, jag betalar för den – så den hålls väl så länge tills nästan betalning uteblir… Bra att jag har mina pappersdagböcker sedan 1976. Men där finns i och för sig inga foton.

  Gilla

  • Det är ju en knepig fråga, för jag hellre skulle jag ha en blogg jag betalar för, MEN!!! Jag vill gärna lämna bloggen efter mig. De kanske raderar det efter några år men det vet jag inget om då. 😆

   Gilla

 2. Jag lade upp videoklipp på WP förr men jag tycker det är mycket som förändrats och jag kan bara hålla med dig i allt du skriver i det här inlägget.. Fotot är snyggt i alla fall kram!! 🤗

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.