dessa båtar…


Det var en sån orsakade olyckan 2019 där sunt 30 personer dog. Den rammade den mindre båten helt enkelt. De hade inte en chans att överleva.  När du ser filmen om det olyckan så kan man se hur båtar åker i strimma glider förbi hela tiden.

När jag bodde på ett hotell med fönstret mot Donau så g det helt galet ut med alla dessa båtar som åkte runt. Det såg bara galet ut. Och så är det fortfarande. Money talks. foto: AntoniaB © 2019

6 tankar om “dessa båtar…

 1. Hemskt verkligen en mardröm 😠 när vi var i Turkiet hade dom mycket typ små båtutflykter jag hade ingen lust just den speciella dagen som tur var båten sjönk och många satt mer nackskydd och bandage när vi några dagar senare flög hem.. En del drunknade tyvärr.. Så jag gillar inte alls turistbåtar inte ens våra egna.. 😠😩 Kram!!

  Gilla

  • 30 dog. Man kan se i filmen hur den stora båten trycker ner den mindre båten i vattnets djup. De hade inte en chans att överleva i vattnet, delvist var den kall, lerig för det var högvattenstånd, det var mörkt och det var rätt så kyligt väder. Det är inte lätt att se då det händer just under det första valvet. Man ser bara en kort tid. Det går ju ganska så fort. Jag själv är ju väldigt rädd för vatten, så jag väljer inte att åka bort om jag kan undvika.

   Gilla

  • Är den på tyska. Jag tyckte att jag förstod allt de sa. Hmmm…kanske är jag bättre på tyska än jag trodde.
   Det var hemsk och kaptenen på det stora båten har haft incidenter förr. Men han bryr sig inte ett dugg över vad han gjorde. Samvetslöse jäveln.

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.