paus.


foto: AntoniaB © 2019

Annons

10 tankar om “paus.

 1. Helt avkopplade och nöjda, var och en i sina tankar. Killen med idolen på vristen får snart flera nyanser på benrandningen. Tjejen har också märkt sig både här och där men även på vristen. Hon verkar ha haft sitt mellanmål insvept i tidningspapper, praktiskt, man får svärtan som extra krydda. Hennes håruppsättning skyddar henne mot solsting medan killen behöver sin coola hatt, där han också får plats med det som inte får plats i packningen. Väldigt fint gatufoto!

  Gilla

   • Roligt att du tycker om vad jag skriver. Faktiskt låg jag och tänkte på det när jag skulle somna i natt: tänk om jag skulle skriva något… mest för att jag känner att jag inte har gjort något som lämnar spår, men förkastade det genast. Inte kan jag, inte har jag något att komma med, invände jante.

    Gilla

    • Man kan ju fabulera. Jag har en känsla att du har lätt att släppa tankegångarna fria, och inte bara att du har tankarna i friläge utan du kan formulera så fint att den tar med sig oss.
     Jag skulle inte kunna göra det inte ens när jag har sett flera gånger hur du skapar magi och berättelser runt mina bilder ( och säkert även hos andra med)
     Kanske noveller i början. varför inte fotonoveller sprungna ur bilder du gillar eller ogillar.

     Gilla

     • Jag har alltid haft lätt för att skriva, minns att jag fick beröm för mina uppsatser redan när jag råbråkade svenskan som ny i Sverige. Det hänger kanske ihop med just funderandet, jag kunde ligga under en säng och fundera när mor min hade bett mig att skura golvet. Vi får väl se, jag har aldrig på allvar varit inne på att publicera något, medan folk i min närhet skriver böcker av olika slag.

      Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.