35 grader i skuggan.


foto: AntoniaB © 2019

Annons

8 tankar om “35 grader i skuggan.

 1. Tänkte också att den resande mannen inte verkar ha något problem med värmen. Möjligtvis finns inte plats i väskorna för sjalen och jackan. Jag hade i alla fall inte klarat det.
  Tänkte berätta att LIdl har den här veckan produkter från Bayern och för första gången finns inga Spätzle med i sortimentet. Är ledsen. Har bara ½ påse kvar. Hoppas det beror på leveranssvårigheter p.g.a. Corona. Kanske nästa gång igen.

  Gilla

  • Han såg mer påpälsad ut i verkligheten än på bild. Kanske för pga värmen man kände blir mer påtaglig att han är fel klädd.
   Vet du nu blev jag sugen på spätzle. Jag kanske gör det på helgen. Jag har ju redskap till det. 😊 det blir ju lång helg.

   Gillad av 1 person

 2. 35 grader i skuggan usch jag kan bara inte med det, möjligen 25.. 🥴 Mannen på bilden med jacka långbyxor och ryggsäck att han står ut i den värmen.. 🙄 men förutom det ett härligt Street foto du har tagit.. 😃👍 kram!!

  Gilla

  • Det är honom jag fotade, han hade sjal också, tyvärr var jag inte tillräckligt snabb annars hade varit mer framifrån. De andra på bilden visar ju hur avklädd det kan vara när det är över 30.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.