parkerad.


foto: AntoniaB © 2019

Annons

12 tankar om “parkerad.

 1. Jag såg att det var en leksak på grund av att ett riktigt plan skulle inte ha lite rost eller skador ovanpå det har med turbulensen att göra.. Hoppas verkligen du inte råkar ut för den där konstiga känslan igen måste ha känts lite skrämmande 🙄 kram!!

  Gilla

  • Och jag som trodde att det inte märktes att det var leksak. 😂 en sån sak skulle gärna ha i min ägo och fattar nu inte varför jag inte gick in och kollade om det var till salu. Men jag minns att jag var dålig för tillfället som kom över mig från ingenstans. Lite läskigt var det men det gick över på en kvart 20 minuter.

   Gillad av 1 person

   • Jo, jag märkte att det var en leksak. Mig lurar du inte 😀 Men ditt lilla flygplan är snyggt 🙂 Så obehagligt att bli dålig sådär helt plötsligt 🤔 Tur det gick över snabbt. Det var ju synd att det inte blev något köp. Hade ju kunnat prytt någon hylla hemma hos dig.

    Gilla

    • Synd var det. Och nu med covid-19 vet jag inte när jag kan kolla in flyget ✈️ igen. 😀
     Jag vet fortfarande inte vad dom drabbade mig. Det var en känsla av att det var inte jag som gick där. Var himla konstigt. Och ville inte sätta mig på nån bänk för det var en del uteliggare som satt på bänkarna. Kändes inte så fräscht. Överhuvudtaget tycker inte stadsbänkar är så fräscha numera att jag skulle bli sugen på att sätta mig. 😓

     Gillad av 1 person

     • Det kommer nog att dröja väldigt länge tills du kan kolla in det fina flygplanet igen. Men när det blir hoppas jag det står kvar där och att du kan köpa det. Måste varit en otäck känsla den du fick på platsen. Tur det gick fort över och hoppas du inte får tillbaka något liknande. Stadsbänkar är ju helt klart inte alltid så fräscha.

      Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.