neråt.


Genom trappan här är jag på väg ner till guldvärlden som Inka folket lämnade efter sig. Flera bilder kommer från utställningen i efterföljande inlägg. I Sverige hette utställningen INKA guldskatter och var på tapeten 2012. Jag missade utställningen då men passade nu och kollade den i Budapest (2019)foto: AntoniaB © 2019

Annons

10 tankar om “neråt.

 1. Avundas ofta dig och BP och många andra bloggare som bor i Stockholm. Så mycket ni har att fotografera! Och så har du dina fina Budapestbilder.
  Men visst är det så att man blir lite hemmablind… jag tycker att det inte finns så mycket mer i Lovisa att fotografera mer… och det finns det säkert 😀 Hahaa!

  Gillad av 1 person

  • Alltså så känner jag också. Man tycker att det inte så mycket till att fota. Och jag fotograferar inte alls så mycket som jag gjorde förr. Efter 13 år får jag inte ett dugg mer likes än jag fick när jag började. Det är samma sak på insta. Har mina 10-20 likes kanske som mest 25. Och det har aldrig blev mer än så. Det gör mig ledsen. Och tappar intresset. I år har jag kameran med mig bara en gång. Innan var det varje dag. Man hittade alltid nåt intressant att fota. Jag har min lilla skara som är trogna följare som du och några till men jag märker att även ni börjar bli mer sällsynta. Man tröttnar nog med tiden tror jag. Men jag är väldigt glad för du orkar kolla runt när jag vet att du har så mycket som ska göras. Tack och kram!

   Gilla

 2. Ser intressant ut. Själv varit på guld museet i Bogota 😎

  Den fre 7 feb. 2020 07:38Divage skrev:

  > Antonia posted: ”Genom trappan här är jag på väg ner till guldvärlden som > Inka folket lämnade efter sig. Flera bilder kommer från utställningen i > efterföljande inlägg. I Sverige hette utställningen INKA guldskatter och > var på tapeten 2012. Jag missade utställningen då men” >

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.