sista dagen 2019.


...foto: AntoniaB © 2019Den sista dagen för 2019 förtjänar en vit ros. Men rosen är inte en vit ros utan är en röd ros som jag blekte tills den blev vit. Egentligen.
Den får spegla vår värld. Där saker ÄR inte det som man tror att det är. Man börjar tvivla. Jag tvivlar men inte förtvivlad. Var är sanningen i den vi matas av media, politiker, så kallade influencer eller ska man skriva influenser? Vem styr? Vad vill de? Vet de ens någonting eller alla bara famlar i mörkret? Upprepar det de har hört och lägger till några egna tankar, så får vi se vad det blir i helheten.
Har vår trygghet försvunnit? Har den försvunnit på riktigt eller är det bara en inbillning? Det beror på vem man lyssnar så klart.

Jag vill nu inte bli långtradig, för man skulle kunna fortsätta sida upp och sida ner, men en sak är säker jag vill ha ett bättre 2020.
Så snälla folkvalda politiker, subjektiva media och självvalda influencer! Skärp er! Och sköt ert jobb bättre.

Annons

15 tankar om “sista dagen 2019.

 1. Väldigt tänkvärda ord. Vår president tog också upp hatretoriken i sitt nyårstal, fake news och allt det där om att folk mår dåligt, har behov av att racka ner och spotta på andra 😦
  Men låt oss inte förlora hoppet om att det finns godhet i världen.
  Kram!

  Gillad av 1 person

   • Vår värld idag är helt galen inget är sig likt och kommer förmodligen aldrig att bli det igen..Titta bara på vårt eget land där man knappt vågar gå till bankomaten längre utan att vända sig om flera gånger sen för att se om man är förföljd.. eller att gå ut ensam när det är mörkt glöm det.. så nej ingenting är som det set ut att vara i den fridfulla gamla Sverige längre eller i något land över huvud taget 😦 Kram!!

    Gilla

 2. Du har rätt. Det är helt upp och ner med alla opinionsbildare (så kan man också säga). Sedan kallar man dessa personer också influenser eller influerare. Man får ta det som tycker låter bättre men de flesta säger: influenser. Gott Nytt År 2020!

  Gilla

 3. Ja, vilket borde vara en självklarhet. Och det är ju inte vilket erfar jag dagligen av föräldrar till barnet ovanför mig. Att jag pratade med dem urartade totalt då hon bara började skrika okontrollerat bara. Pinsamt var det och problemet kvarstår. En unge som springer oavbrutet när de är hemma. 😥😥😥

  Gilla

 4. Och kanske tillägga att det vore fantastiskt om alla föräldrar tog sitt ansvar Kram ocj gott slut Antonia 🌹

  Den tis 31 dec. 2019 07:39Divage skrev:

  > Antonia posted: ”Den sista dagen för 2019 förtjänar en vit ros. Men rosen > är inte en vit ros utan är en röd ros som jag blekte tills den blev vit. > Egentligen. Den får spegla vår värld. Där saker ÄR inte det som man tror > att det är. Man börjar tvivla. Jag tvivlar men inte ” >

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.