något är fel.


Vackra hus. Byggdes för många många år sen. men putsen fastnar inte så bra på husväggar. Varför? Vem vet. Jag har ingen svar, men leden man blir.
Staden har ju funnits sen runt 1200-talet. Den heter Köszeg  och har ca 11 000 invånare. ...foto: AntoniaB © 2019
...foto: AntoniaB © 2019

Annons

10 tankar om “något är fel.

 1. Det är nog en kombination av både fukt, material och färg. Undermåligt underarbete t.ex. gör att det snabbt rasar igen. Gillar den gröna färgen i översta bilden.

  Gilla

 2. Det slitna är egentligen vackert! Men kan vara fel i rappningens konstruktion – sådan kan ju falla även från betydligt nyare byggnader. Kanske man har försökt renovera med nya metoder som inte varit bra?

  Gilla

  • Jag tror inte att putsen är så gammalt, åtminstone inte på den gröna huset. Jag tror att klimatet är boven, men kan hända att man köper billig färg för man inte har råd med dyrare och hoppas på att den kommer också hålla, vilket de säger i butiken eller så köper man på stormarknad där man bara tar färgen och då definitivt väljer den som kostar minst. Det är ju inte alls billigt att renovera en fasad kom jag på nu, när vi själva kommer fixa fasad i det BRF som vi bor i. Kommer kosta mycket.

   Gillad av 1 person

 3. Vad synd det ser tråkigt ut med skador på fasaden, kanske putsen varit dålig eller så tål det inte regn kanske, hoppas i alla fall att dom putsar till det, tack för din hjälp med mitt saknade C 😆 kram!!

  Gillad av 1 person

  • Jag hittade den saknade C så var ju rätt att du går det.
   Putsen i huset – ja, jag vet inte vad som orsakar det men det är en ganska vanlig företeelse. Kan vara dålig färg eller klimatet.
   Kram!

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.