avlyssning.


Nästan vackert. Men kan inte hjälpa att jag tycker vissa saker är irriterande och är fula. Ja, vad kan det vara? ...foto: AntoniaB © 2019

Ju…det som stör mig är alla dessa mobilmaster som sätts upp överallt. Som här på byggnadens tak. Även i städer är de där på höga punkter. Mitt i skogen kan man också se dem. De ser förfärliga ut. Något som man har glömt kvar från kalla krigens tid. Och de gör också att jag känner mig avlyssnad och kontrollerad. Typ Jag ser dig jag hör dig… Och det gör vi hela tiden.

13 tankar om “avlyssning.

  • Vi är mer avlyssnade än vi tror. Kanske inte hela meningar men definitivt stödord. Jag minns när jag och en kund pratade om hennes misslyckade skönhetsoperation. När vi i princip var klara med hur hon fixade missödet ringer min jobbtelefon och blir jag erbjuden kurs i läppifylning och hur man även korrigerar fel ifyllningar. Jag blev väldigt chockad då jag inte alls jobbar med sånt.

   Gilla

 1. Tack Jag! Vad jag menar men skrev inte, för jag tror att alla kan läsa mina tankar är att kan man inte göra dessa master snyggare. Om det är en nödvändighet så bör man designa dem så att de smälter in i omgivningen och inte bara lusa ner allt med det fula men nödvändiga.

  Gilla

 2. Jag säger som Inger, mobiltäckning vill man ju ha men visst är det fult med spretiga master överallt. Men allt som spretar är ju inte mobilmaster, det finns så mycket annat som stör utseendet. Men byggnaden och tanken ihop är snyggt på din bild.

  Gilla

 3. Ja här tar du upp något som verkligen stämmer.. Och jag får ofta sms som säger vad tyckte du om Ikea idag? eller liknande var jag än har varit, Ikea var bara ett exempel, dom har full koll på var du är eller var du har varit,. Enda sättet att slippa stäng av mobilen eller lämna den hemma.. Vi lever i en konstig värld numera 🤔 kram!!

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.