störig idyll.


...foto: AntoniaB © 2019

4 tankar om “störig idyll.

 1. Jag tyckte om den här bilden, den känns spännande, och dina föräldrar borde verkligen vara stolta över dig 👍 du har ju lyckats bättre med att skapa dig en tillvaro än genomsnittet 👍🤗 kram!!

  Gillad av 1 person

  • Tack!
   Ja, de borde vara stolta och de är kanske det inombords men visar ingen av dem. Försöker inte visa att jag är ledsen men numera håller mycket för mig och berättar inte vad jag håller på med. Vilket inte är så lätt då jag normalt är en öppen bok.
   Kram!

   Gilla

 2. Att det är en idyll vet ju bara du, vi får bara ett fragment när du visslar förbi. Den rosten hade man ju kunnat stanna vid ett slag. Snygga färger ihop i bilden.

  Gilla

  • Ja, det är svårigheten att resa med tåg. Jag har ingen tillgång till bil. Och de som har bil i mina kretsar är totalt ointresserade av fotografering inklusive mina föräldrar. Min mor vill inte ens gå med mig till skogs om jag tar kameran med mig. Pappa är inte heller så glad om jag säger till honom att stanna bilen, men han stannar. Ibland. Så det är ingenting som lätt i mitt liv. De är inte så superstolta över mig.

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.