vimlet.


...foto: AntoniaB © 2019
...foto: AntoniaB © 2019
...foto: AntoniaB © 2019

Annons

8 tankar om “vimlet.

 1. Mycket folk nej ganska glest ändå på dom här bilderna om man jämför med den här stan, typ Sergels Torg kungsträdgården med mera, Ser skönt lugnt och mysigt ut 😍 kram!!

  Gilla

  • Som jag skrev i en tidigare inlägg samt i kommentar att det var inte rusningstid medan jag väntade på tåget. Det är bra mycket folk där när tågen rullar in, folk väller ut och ska på olika destination med spårvagn, buss och t-bana. Staden har 3 stora tågstationer som här är Centralstationer och en mindre. Och de är döpte efter väderstrecken. Tanken var att tågen skulle åt bara en vist håll från just vad väderstrecken angav. Dock stämmer det inte längre, men namnet består. Den här tågstationer kallas för Sydstation, men normalt brukar jag åka ifrån Öststationen som då går mot väst. 🙂

   Gillad av 1 person

 2. Och här fortsätter skådespelet på torget. Man kan ju undra varför de två karlarna på bild två och tre vänder sig om, den längst till vänster verkar upprörd. De två med sparkcykeln har kanske löst problemet. Stilla liv på ett torg, roligt att vara iakttagare.

  Gilla

  • Egentligen ville jag bara använda en av de två sista, men sen kände jag att de hör ihop på grund av deras miner och rörelser. Jag undrade också – vad hände? Antagligen ingenting. Kanske den ena viftade bort en närgången geting medan den andra såg bara förvånad ut över hans viftande.

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.