klotter eller graffiti?


....foto: AntoniaB © 2019

Jag smög in i en innergård.Kan ha varit övergivet,men absolut har den sett sina bästa dagar. Figuren på väggen har jag funderat på lite. Omfamnar den fönstret eller det bara råkade bli så. Ser ut lite som anden ur flaskan. Eller? Har ni andra åsikter?

Annons

14 tankar om “klotter eller graffiti?

 1. Jag tycker filuren gör sig bra där. Får känslan av att den liksom smyger fram för att kika in i fönstret… Den som är skyldig till filuren ser ut att vara duktig på att rita/måla. Kul att du fick syn på innergården 🙂

  Gilla

 2. Kan inte se det riktigt heller men för mig ser det ut om figuren kryper upp bakom den skadade delen av putsen. Mycket möjligt att det är tänkt så. Nej, klotter är det i alla fall inte. Den som tecknade figuren kunde teckna.

  Gilla

 3. Nu har jag zoomat in på datorn och för mig ser det ut som om det är putsen som har fallit av på nederdelen och sen kommer figuren. Men det kan ju vara medvetet gjort så att det ska se ut som om bilden hänger ihop med förfallet. Konstnärligt tänkt i så fall.

  Gillad av 1 person

  • Om jag hade stora klickbara bilder så hade jag behövt en ny blogg. Många klagar att de måste sen betala pengar för att kunna blogga vidare på samma blogg. Men sen när man inte längre betalar försvinner bilderna också.
   Men det man ser är en typ av anden ur lådan inte klotter men kanske inte heller en riktig graffiti. Den som gjorde det utnyttjade den dåliga och förfallna nedre delen för andekroppen.

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.