överallt.


foto...: AntoniaB © 2019

Ja det klottras överallt. Och det är inte konst. Det är illvilliga idioter som inte ens har nån budskap utan ska bara smeta ner allt. Nu är den rostbitna gammla källardörren är förstås ingen värdefull skönhet, men ändå retar mig att vissa bara förstör allt. Vad är det som driver dem? För det känns inte att de har mycket hjärnsubstans att tala om.

Annons

13 tankar om “överallt.

 1. Håller med dig det går bara ut på att förstöra så mycket som möjligt, det finns inga känslor varken för materiella eller levande ting, en samling känslolösa idioter bortklemade av mamma och pappa, som ska ta över vårt samhälle en vacker dag, stackars oss… 🤔

  Gilla

 2. Budskapet är: Jag var här, jag äger. Det gäller att tagga så mycket som möjligt så att man syns. Men jag håller helt med, en så barnslig syssla, jag hoppas att de så småningom kommer till insikt och skäms över vad de gjorde. Den gamla rostiga porten är vacker isig och kunde vara utan klotter och klistermärken.

  Gilla

  • Jag misstänker att det är vissa typer av människor som gör det. Jag kände eller känner inga människor i min omgivning genom min uppväxt som gjorde så. 😦

   Gilla

     • Jo. Men det är på nåt sätt nåt som förenar dem som skriver sina taggar, man kan tydligen bli kung om man har bombat ordentligt och satt sina spår överallt. Det kommer från filmer bl.a. och nuförtiden sprids ju allt med blixtens hastighet via nätet.
      Jag tänker på att folk i alla tider har ristat och skrivit sina namn eller initialer lite här och var, men nu har det formligen exploderat. Vissa säger att de har respekt för bl.a. kulturhus, men säg det till småungarna.

      Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.