en fin ingång.


....foto: AntoniaB © 2019

Jag har svårt att inte fota fina portar och ingångar. Visserligen störde mig skylten, och man borda inte skylta på ingången men ibland blir det så. och ingen verkar bry sig om sånt förutom mig.

Annons

8 tankar om “en fin ingång.

 1. Här skulle jag ha fotat de tre delarna i mitten. Jag bryr mig mycket om sånt. Till exempel så avskyr jag de stora informationsskyltar som finns vid kyrkor och annat. De skulle kunna placeras längre bort från byggnaden så att de inte behöver komma med i bild. Eller alla fula papperskorgar. Bläh! Snyggt smidesarbete igen!

  Gilla

  • Ja, man skulle ha kunnat göra så som du säger, men jag ville egentligen visa helheten och hur man byggde upp själva porten för ingång till eventuella stora lastbilar också. Eller vad nu var tanken med att kunna öppna upp allt utan att blockera trottoaren.

   Gillad av 1 person

 2. Håller med dig, den är väldigt fin. Du får ta med dig en skruvmejsel och ta ner skylten några minuter 😀 Å andra sidan förstår jag att de vill tala om vad som finns bakom porten.

  Gilla

  • Helst av allt hade velat slita ner skyltarna, för i Ungern bryr man sig inte hur mycket det förstör helheten. Huvudsaken är att det egna verksamheten syns. grrrr…
   Kram!

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.