lite slitet men vackert ändå.


foto...: AntoniaB © 2019foto...: AntoniaB © 2019foto...: AntoniaB © 2019foto...: AntoniaB © 2019foto...: AntoniaB © 2019

Eller ganska så slitet, men det finns skönhet även i slitenhet. Tycker vi som betraktar så klart, men vad tycker de som måste bor i huset?
I Sverige bor man antingen i bostadsrätter eller hyresrätter.  I hyresrätter är det världen som sköter sånt som att hålla snyggt på fasader och trapphusen. I bostadsrätter är det avgiften som man betalar finansierar att allt hålls propert och snyggt. Därför upplever turister som kommer till Sverige att Sverige så rent, de ser de fina fasaderna och glömmer ta notis om de skräpiga trottoarerna ( som entreprenörer tar betalt för att städa men som inte görs av de ändå)

I Budapest när man köper sina lägenheter finns inte månadsavgifter. Har man köpt sin lägenhet så äger man sin lägenhet. Tyvärr det som få tänker på är att då blir mycket bökigare att göra stora renoveringar som tak, fasad eller trapphus, och inte att glömma vattenrör och elstammar. När nåt sånt arbete ska göras då läggs ut ofta en stor summa på de som bor i huset. Naturligtvis kan bli tufft för vissa. Ju längre man väntar desto dyrare blir ingreppet. Det är orsaken varför det ser många hus lite visset ut.

Annons

18 tankar om “lite slitet men vackert ändå.

  1. Absolut, mycket vackert ❤️

    Den tis 8 okt. 2019 11:48Divage skrev:

    > Antonia posted: ” Eller ganska så slitet, men det finns skönhet även i > slitenhet. Tycker vi som betraktar så klart, men vad tycker de som måste > bor i huset? I Sverige bor man antingen i bostadsrätter eller hyresrätter. > I hyresrätter är det världen som sköter sånt som at” >

    Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.