vill synas.


foto: AntoniaB © 2019Jag skulle aldrig vilja ha en sån bil. Det är som att sitta direkt på asfalten. Svårt att kliva in och ännu svarare att kravla ur sig bilen. Jag såg när en av Hollywoodfruarna, ja den långa hade uppenbara svårighet att kliva ur en så hennes make fick hjälpa till och pusha henne i baken. Annars hade såpan fastnat där och inte hade blivit färdigfilmat. 😉

Annons

9 tankar om “vill synas.

 1. Det är en snygg bil men jag tror inte att jag skulle vilja ha den uppmärksamheten. Framför allt inte när jag krypa! ur den bilen 😀
  Gillar att du fick med killen bakom bilen som tittar på den. Passar perfekt till den bilen.

  Gilla

 2. Den är snygg att titta på men inte att åka i.. jag har åkt i några och det är jobbigt att krypa in i och kravla sig ur.. Vi hade en Cheva van förut den fick man klättra upp i och jag gillade att sitta där uppe och titta ner på alla ha ha.. tror jag ska ha med den i ett inlägg den saknar jag verkligen.. Kram!!

  Gilla

 3. Så är det, nog vill man synas med en sån bil. Men som du skriver kan det bli lite ansträngt med att kravla sig ur den, haha och det vill man kanske inte visa upp. Min bror köpte sig något som märktes när han hamnade i rullstol efter sin olycka. En Chevrolet Camaron. Folk spärrade upp ögonen när han hivade fram rullstolen ur bilen. Nu är han mera praktisk.

  Gilla

  • Jag förstår att han väckte uppseende. Och han gjorde det bästa av att han hamnade i rullstol.
   Dessa dyra sportbilar som kör runt i Stockholms innerstad är ägs ofta av kriminella. I alla fall enligt en polis som jag känner.

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.