låddan. ;)


P1460801

Lådan gör det hela mysigare. Färgen är också skön. På cykeln. :)Och den ger motion. Cykel är för de medvetna och hälsosamma, medan elsparkcyklar är för de lata och som inte bryr sig. FÖR EL KOSTAR.  Men det spelar ingen roll när man kan känna frihet att susa fram snabbt och utan skydd. Huvudsaken att man kan känna sig fri. Flygarna får känna skam men inte elsparklisterna. Undrar hur mycket el dagligen som går åt alla dessa elsparkar.
Tydligt är att där elen går in så går klimatsmartheten ut.

( WP förändringen börja gå på nerverna på mig. Nu bollas min sida mellan tre olika design. Och varje gång får jag lista ut hur jag ska publicera då jag kanske inte vill publicera med en gång. Så nu igen vad händer om jag klickar på publicera knappen. Går det med en gång eller kan jag ställa in datum och tid?
Jag hittade till slut, men inte är det en självklarhet med en gång. Puh. )

Annons

17 tankar om “låddan. ;)

 1. Den här cykeln gillar jag – skulle kunna ha en likadan.
  Jag behöver korg framtill och har även en bakom sadeln, på det sättet kan jag som inte har bil frakta rätt mycket på cykeln.
  Och även om rosa / cerise / vispgrötsfärg inte är min favorit kan jag tycka att cykeln är läcker ändå 😀

  Gilla

 2. Lådan och den gamla cykeln är mysiga till skillnad från dom nya som man nästan blir ihjälkörd av man hinner knappt se dom man känner bara vinddraget.. Elsparkcyklarna kan jag inte med längre, läste att en gigantisk amerikansk firma har bestämt sig för att etablera sig i Stockholm något att se fram emot 😡. WordPress strular mycket just nu vilket irriterar mig mycket, jag hittar inte längre mellan olika saker där och ibland hittar jag inte in till min egen sida från adminpanelen irritationen växer och jag struntar i WP ett par dagar och går till Facebook istället händer allt oftare.. Kram.

  Gilla

 3. Gillar också lådan och cykellfärgen. Man ser mer och mer praktiska och roliga lösningar på cyklandet, med lådor och kärror och… Svårt det där med el, det är ju bättre med elbilar än bensinbilar och allra bäst om man laddar via solceller, såna har vi på vårt tak. Det är mycket vi ska skämmas över: den ena dagen är det flyg, den andra dagen är det barn, den tredje är det båttrafik, den fjärde är det kött, den femte att vi är turister, den sjätte att vi har plastkassar, den sjunde att vi har bomullskassar – allra värst är ekobomull, den åttonde att vi fiser, den nionde att vi andas…. Vi får inte heller glömma att vår datatrafik är en miljöbov av största slag. Hjääääääälppppp!!!! Bäst att lägga sig ner och krypa ihop i ett hörn och blunda.

  Gilla

 4. Undrar verkligen var all el ska komma ifrån i framtiden. Lådan är kul. WordPress däremot inte. Jag kommer fortfarande åt den urgamla redigeraren. Tack och lov, hoppas att det håller ett tag till.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.