vad är det som styr?


Ja, jag undrar verkligen om vad är det som styr livet?  Eller rättare sagt saker som händer en? Varför råkar jag alltid köpa saker som är fel på? Visst många gånger kan jag vända det till min fördel genom att vill ha kompensation, men nog är det tröttsamt ändå.
Att man inte kan bara köpa en sak som är felfri eller alla delar är med. Det krävs ju energi att antingen gå tillbaka eller ringa massor av samtal och mejla osv. Och även om man får lägre pris på varan så inkluderar inte priset tiden man också lägger ner för att lösa ärendet.
Just nu vill inte skriva om det specifika ärendet, för den är inte riktig avklarat, men jag kommer nog skriva ett inlägg om det senare. Men det som egentligen fick bägaren att rinna över lite att jag köpt såna där elastiska knäpp istället för skosnöre. Det är inte speciellt billig. 129 kr för 14 stycken.  Väl hemma när jag öppnar är det bara 13 i paketet.

Jag undrar förstås har jag bara otur för det mesta eller rent av så att numera är saker mer fel än rätt och de flesta har samma erfarenheter som jag har?  För jag kan säga att det handlar inte om enstaka tillfälle.

Annons

6 tankar om “vad är det som styr?

 1. Först vilken vacker bild, när det gäller att ha otur så händer det inte ofta med sådant som jag köper, däremot har jag otur med väldigt mycket annat i livet och jag kan lugnt påstå att jag ofta undrar när det ska bli min tur att lyckas med något ☹️ hoppas din otur vänder 🤗 kram!!

  Gilla

 2. Det var en bra fråga. Jag har ingen aning. Det känns som om det är nästan normalt. Man hör det så ofta att det alltid blir strul. Hoppas det ordnar sig med ditt sista problem. Jättefin bild!

  Gilla

 3. Vacker sommarbild på rosen! Är det en som du vill ha som tröst för allt strul?
  Det är oerhört irriterande när sånt händer och ibland ger man ju bara upp, särkilt om det är något från en livsmedelsaffär, att det är mögligt eller liknande, men det är ju ändå ganska betydande summor som det blir i längden om man inte klagar. Men när delar fattas… Ridå.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.