pampigt värre.


Lite undanskymt men hittas den på min gata. i Stockholm. Husets renoveras och hoppas att mässingsporten inte försvinner i hanteringen.

( Kanske inte många som är intresserade av följande: Idag är min gamla inläggsdesign är tillbaka, utan förvarning har jag hamnat bakåt i tiden. Nästan så att jag får lära mig igen allt på nytt. Känns lite märkligt, och nu helt plötslig lite old school. Började vänja mig vid nyordningen så klart. Men det verkar som det var bara jag som hade nöjet att prova det nya. Det gör att detta är en ointressant icke nyhet).

Annons

14 tankar om “pampigt värre.

 1. Väldigt snyggt. Vilket jobb det måste ha varit med alla detaljer. Hade varit underbart om porten får vara kvar. Gillar inte alls att allt förnyas in i absurdum.
  Jag har också vägrat testa den nya redigeraren. Använder fortfarande den riktigt gamla. Konstigt att det hoppar fram och tillbaka. WordPress håller kanske på med uppdateringar. Då brukar det strular en del.

  Gilla

 2. Tjusig port 👍.. Jag har haft en knapp eller skylt där det stått prova eller byt till vårt nya 🆕 jag har nobbat hela tiden, nu har den slutat komma upp och jag är kvar på det gamla 😊

  Gilla

 3. Var hittar du detta på Torsgatan ?? Flott..

  Den mån 26 aug. 2019 kl 13:33 skrev Divage :

  > Antonia posted: ” Lite undanskymt men hittas den på min gata. i Stockholm. > Husets renoveras och hoppas att mässingsporten inte försvinner i > hanteringen. ( Kanske inte många som är intresserade av följande: Idag är > min gamla inläggsdesign är tillbaka, utan förvarning har” >

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.