hipp hipp hurra.


Igår fyllde jag 12 år. Ja, tonåring blev jag…är det nåt att fira. Jag vet inte. Jag kanske borde göra en sammandrag men…det är överväldigande stort att samla ihop material till en speciell inlägg.
Jag tror inte att nån av dagens följare har följt min blogg från början heller. Men är ett stort tack till alla som följer min blogg. Vissa dagligen andra mer sporadiskt.

Ja, så ser det ut numera. Trofén. Ingen jämförelse huruvida mina besökare skulle fylla en biosalong eller en arena eller bara en lite kafé. Jag tyckte att det var roligt när man ansträngde sig lite mer. Nu är det mer opersonligt.

Och det för min tanke till att allt förenklas numera. Man slipar ner kanterna, inget ska sticka ut för det innebär bara mer jobb. Det spelar ingen roll var man är så allt börjar se likadana ut. Kläder, mat, möbler, nya byggnader, bilar med mera, med mera…lägg till vad du tycker att är precis som var som helst.

Annons

24 tankar om “hipp hipp hurra.

 1. Grattis på födelsedagen! Jag hade så många andra bloggar innan Fotobloggen. Sammanlagt har man bloggat i en evighet (känns det som).
  I motsats tll Nicki har jag svårt för Fb och MeWe. Vet inte vad jag ska göra med dem. Då fotobloggar jag hellre.

  Gilla

 2. Wow 12 år du börjar bli stor 😉 men tonåring blir det nästa år.. Jag blir 9 år i September så ligger lite efter dig 😁 Ja visst börjar allt se likadant ut när det gäller foton därför gör jag i nuläget mindre och mindre här på wordpress jag är uttråkad 😩 är mer och mer på FB och pratar med familj 👪 privata vänner och bekanta, det är i nuläge roligare och bekvämare, Av alla privata vänner som var med och hade bloggar från start vi var 19 stycken så är jag ensam kvar, Nu har jag dom på FB och Mewe, därför kommenterar jag med längre och längre mellanrum, Men ger inte upp bloggen i första taget, Hoppas du får en fin helg nu kram Nicki

  Gilla

  • Jag märkte att du på FB och om du trivs där … så varför inte. Jag är inte biten av FB. Känns enbart stressigt. Alltid nån som har nåt att säga som ska ha svar.
   Kram! 😀
   Tack för att du fortsätter ändå lite här och orkar även kommentera.

   Gillad av 1 person

   • Jag tar nog aldrig bort min blogg men man kan ta det lite lugnare ibland, på FB håller jag på med mycket i det dolda, jag har 16 fotoalbum där med runt 300 bilder i varje, jag har även många andra typer av album där för olika typer av bilder, just nu har jag börjat sätta min favoritmusik i deras nya musikdel där man kan lyssna på sina låtar, jag har invigt deras nya grej vad händer just nu.. Jag pratar mest privat där, men svarar naturligt vis på öppna kommentarer där också, men det är så mycket att pyssla med där och man är omgiven av alla man tycker om hela tiden, jag visar aldrig att jag är online, därför kan jag pyssla med mitt utan att bli störd, där finns också alla gamla bloggvänner nya familj privata vänner med mera, när jag loggar ut och går in på WordPress känns det dött långtråkigt och inget att göra,. Mewe är en ny sajt likadan som facebook den har många istället för G+ som försvann jag känner inte många där den är ett test och jag har lurar dit min ena bror som håller mig sällskap där, men det är mycket osäkert om jag behåller den, Men som sagt vi är alla olika människor med olika smak, och jag trivs bättre och bättre på Facebook finns massor att göra hela tiden det gillar jag, nu ska jag förbereda mig för morgondagen får massor av gäster kram Nicki

    Gilla

    • Hoppas att morgondagen blir lyckad.
     Intressant hur Facebook suger in även motståndarna. 🤪
     Trivs du bra där så ska du hålla dig fast där. Jag är inte så sällskaplig av mig. Man är så man är. Inget att göra åt. Eller i alla fall inte så mycket.
     Mewe ska jag kolla, men problemet är att nya aktörer kan lätt försvinna efter ett tag.
     Google+ klarade ju inte sig. Hur roligt när nåt man använt länge lägger ner sig. Världen går mer och mer åt en sorts monopolisering. 🥺
     ( till ex. Kollade just en grej till mitt jobb och var jag än kollar den kostar det samma. Spelar ingen roll vilken del av världen alls. 🤯)
     Kram!

     Gillad av 1 person

 3. Grattis på 12 årsdagen Antonia 🌹🍰🧁🥧

  Den ons 21 aug. 2019 10:55Divage skrev:

  > Antonia posted: ” Igår fyllde jag 12 år. Ja, tonåring blev jag…är det > nåt att fira. Jag vet inte. Jag kanske borde göra en sammandrag men…det > är överväldigande stort att samla ihop material till en speciell inlägg. > Jag tror inte att nån av dagens följare har följt min” >

  Gilla

 4. Tolvåringar är inte tonåringar, det hörs på namnet att du får vänta ett år till, haha. Men i och för sig har du ju ”ton” i ditt namn… Grattis till alla åren!

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.