tik-tak,tik-tak.


Tiden rider på snabba hästar. Och som den gör. Det är lite skrämmande att även de unga säger samma sak. När jag var ung kände jag aldrig att tiden försvann snabbt.

Annons

12 tankar om “tik-tak,tik-tak.

 1. Jag fick också titta flera gånger på din kluriga bild, läckert foto! Om tiden: jag känner förfäran och vemod, perioden med mors och fars sjukdom och bortgång känns som ett slukhål och nu går tiden ännu fortare.

  Gilla

  • Man vet inte om det är bra i vissa situation om tiden går snabbt, så man kan återhämta från saker som gör en jätteledsen. Men som lite kompensation borde tiden stanna upp lite så att man kan känna lugnet och förståelsen efter sorgen.
   Hoppas att du nu har kommit upp från slukhålet.

   Gilla

 2. Men precis! Om du visste vad jag håller med dig, Nicki och Susan. Både när det gällar tid och internet. Facebook är värst. Känns endast som ett måste. Intressant bild, fick också titta två gånger. Ha en bra start på den nya veckan!

  Gilla

 3. Håller med dig alla säger att tiden går fort numera och ja detsamma säger jag den går enormt fort. Håller med dig om internet lite långtråkigt och det går flera dagar nu utan att jag rör den fasta datorn, hade varit otänkbart förut, Nu blir det mest en massa snabbisar med mobilen.. Härligt foto igen 👍😊👍 kram!!

  Gilla

 4. Vilka läckra speglingar du lyckats fånga där, snyggt 🙂
  Jag håller verkligen med dig, det är lite skrämmande när man hör ungdomarna säga att tiden går så himla fort, för det upplevde inte jag när jag själv var ung… men det är väl så att vi lever i ett annat samhälle idag. Något som märks väl, tycker jag, är att tiden går sjukt fort när man sitter vid datorn, som när man t ex bloggar – den här tekniken fanns ju inte när vi var unga, idag är det mobiltelefoner och sociala medier som ska uppdateras hela tiden. Vi levde i ett lugnare tempo när vi var yngre..

  Gilla

  • Undrar om det kommer vända. Jag tidvis är ointresserad av internet. Inte lika spännande som det var när allt började. Så känner jag även med mode som var ett stort intresse förr men idag känns även där att allt har stagnerat. Inget nytt eller spännande mest bara gammalt i nytt förpackning. Men det är ju ändå inget nytt.

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.