full galopp.


ibland blir det stressigt. Man tänker inte på att när man beställer nåt på nätet är den i princip framme innan beställningen har lagts. Ja, det känns så. Att beställa möbler på söndag kväll och redan på tisdag samma vecka rasslar in sms efter sms att nu är det dags att boka tid för leverans blir man lätt stressad av. Jag har inte ens hunnit sälja den gamla soffan än. Bråttom bråttom bråttom.

Sen blev det inte bättre av att min gata är nu delvist blockerade. Så avlastningen för 2 dagar sen hade inte varit nåt problem alls men nu ÄR det ett problem. Det är betongsuggor som är ställda vid trottoarkanten och de är inte lätta att forcera. Anledningen är att de bygger om gatan.

Annons

15 tankar om “full galopp.

 1. Har nu läst nästa inlägg som kom när jag misslyckades med att kommentera eller gilla detta inlägg. Alla gator byggs om eller så bygger man något annat så att gatorna är avstängda. Det löste sig tydligen. Fint foto som en fortsättning på det förra.

  Gilla

 2. Fullt upp hör jag 🤔 Hoppas på bilder på my och gammal soffa 🙄❤️

  Den tors 11 juli 2019 06:42Divage skrev:

  > Antonia posted: ” ibland blir det stressigt. Man tänker inte på att när > man beställer nåt på nätet är den i princip framme innan beställningen har > lagts. Ja, det känns så. Att beställa möbler på söndag kväll och redan på > tisdag samma vecka rasslar in sms efter sms a” >

  Gilla

 3. Vilket fint fotomotiv.. ser ut som en lite dalahäst sitter där..Kul med ny soffa och ja det var verkligen en snabb leverans, hoppas att det går bra och framför allt hoppas det blir bra också.. om du inte blir av med din gamla soffa så lämna den till second hand.. hoppas vi får se lite bilder sen…. ha en riktigt fin helg nu kram!!

  Gilla

  • Det är i gen trängsel för soffan så nu är det trångt. ☹️
   Men det löser sig. Testar att sänka priset först.

   Ja, det är en dalahäst som någon satt dit. Sött.
   Kram

   Gilla

 4. Idag går det med blixtens hastighet när man gör en beställning, på gott och ont… snart kan vi nog beställa med tankekraft… Lycka till ned möbelleveransen. Jag gillar nyanserna i bilden, snyggt 😀

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.