skuggvärlden.


Enligt ”uppdrag granskning” våldtäkt är inte coola att utreda. Jag skulle kunna tillägga att i Sverige är inget brott är coola att utreda alls. I Sverige är den enda coola är att försvara brottslingar så att de kan få lägsta straff men helst ingenting.

Sverige har fått en skuggsamhälle som styrs av maffian. Politiker bara famlar och tror att det går över. Vakna!

Annons

12 tankar om “skuggvärlden.

 1. Fast du skrev att du är inte insatt. Själv tycker jag att jag blir insatt genom att läsa, höra och se vad som händer. Eller så gör man inget av det men saker händer fortfarande på löpande band och inte bara då och då
  Men vi kan ha olika uppfattningar om saken för det så klart.

  Gilla

  • Ja, jag skrev att jag inte vet tillräckligt, har inte sett Uppdrag granskning om det du skriver och valde att inte kommentera det. Jag läser nyheter stup i kvarten men ibland orkar jag inte ta in allt i nyhetsflödet. Det jag tycker är upprörande just nu är allt fiffel med pengar som kommer fram bland politiker, korruptionen som brer ut sig.

   Gilla

 2. Antonia jag kan tyvärr inte göra annat än att hålla med dig, för exakt den känslan har jag också.. Typ ett lite laglöst land där man får klara sig bäst man kan utan skydd av myndigheter och liknande.. Varje kväll innan Rapport börjar väntar vi bara på hur många skjutningar idag, hur många våldtäkter, sexuella ofredanden och rån medmera.. Jag reagerar inte längre på sådant för det hör till vardagen numera och sen frikänns dom flesta förövarna i alla fall.. Det blir fler och fler som funderar på att ta lagen i egna händer, vi har världens flataste regering tyvärr

  Gilla

  • Jag reagerar fortfarande oavsett om det är skjutningar eller som jag läste om en ny lag att det blir förbjudet att röka på stranden i Halland tror jag. Men ingen blir bötfälld om man röker ändå.
   Ja, jag har inte ens ord för detta längre. 😱
   Kram!
   Trevlig helg!

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.