på väg till jobbet.


och alla gör det på sitt sätt…

Helst vill jag inte klaga. Men så blir det i alla fall. Den nya lösningen som man gör inlägget på tilltalar mig föga. Blocker hit och blocker dit. Jag förstår inte vad den har för syfte.

Saker som poppar upp när man skriver stör mig också. Men skulle kunna leva med det. Men framför allt att sätta in bilder som stör mig. Just att jag valde att skulle sätta in en bild, men sen ville jag en till. Och så gjorde jag det. De blev 2 mindre bilder i en och samma block. Vill du ha 2 bilder då måste du välja flera bilders alternativ redan från början. Men då lätt kan bli en galleri , vilket kan passa ibland, men kanske inte alltid.

Säkrast för få bilder att man lägger i en ny block. Blockarna kan ju flyttas runt, om man nu vill med hjälp av pilar på sidan av blocken. Samt man kan ha olika storlekar på texten, olika färg på texten och även på bakgrunden.

Det är lätt att tro också att man kan bara publicera ”genast” för det ser inte ut som om det finns flera möjligheter. Men om man klickar på den fasta texter som inte alls ser klickbar ut då kommer en kalender upp. Fin är den också. Och så anfang kan man också ha. Det är faktisk kul.

Dock var ju inte så lätt ändå att publicera. Jag fick klicka på genast publicering flera gånger så klart. Blää….varför komplicera så mycket.

Dessutom allt det där fina som jag har nu gjort syns inte ingenting av i läsaren. Bara i bloggen. Ännu mer bläää….

16 tankar om “på väg till jobbet.

 1. Alla har sin personliga stil, läckra bilder! Gillar fotot på kvinnan och barnet där de går efter varandra som om de inte hörde ihop. Kanske gör de inte det heller. Så fina skuggor de har !

  Det andra eländet har jag inte testat.

  Gilla

 2. Äntligen lite av dina streetfotos du är bara bäst på det 👍👍👍
  Den nya redigeraren jag har konsevent vägrat att använda den trots månader av tjat om att testa det nya.. Jag kommer att fortsätta att köra det gamla invanda så länge det bara går tills man helt enkelt slussas över till det nya vare sig man vill eller inte 🤔 kram!!

  Gilla

  • Tack! Tack!
   Det är inte så att jag gick över frivilligt. Jag försökte hitta lösning på Facebook eländet och jag tror att klickade på att regissera Facebook och så var jag vips inne på den nya.
   När jag sen startade från min gamla länk var det nya upp. Men bara delvist. Statistik samma allt samma förutom just bara skrivpaletten. ( kolla min org sida alltså inte i läsaren. Blev ju ganska cool resultat.)
   Igår hittade också knappen där man kan byta tillbaka till det gamla. Jag föll lite för anfang. 😀 Alltid tyckt att det är snyggt, men så syns inte i läsare och då är det ju inte så kul längre. Antagligen tröttnar man sen efter ett tag.
   Kram!

   Gillad av 1 person

   • Jag är förbannad idag delade dagens inlägg med min Facebook som jag brukar göra och allt var frid och fröjd trodde jag.. När jag sen loggade in på Facebook lite senare för att svara på lite kommentarer märkte jag att många av mina inlägg saknades, jämförde med min G+ eftersom att dom mer eller mindre mindre är identiska . Då upptäckte jag till min stora förvåning att alla mina inlägg från wordpress var borta hade bara kvar bilder jag laddat upp och sånt jag delat går till min WP för att testa att lägga upp ett inlägg igen . Då står det tydligt och klart att jag blivit anmäld av någon på Facebook för otillåtna eller olämpliga inlägg som strider mot deras community, kommer inte ihåg ordagrant just nu så gå till min sida och klicka på min Facebook knapp så ser du. Jag är så förbannad nu du kan läsa på min Facebook vad jag skrivit och vad folk svarat . Jag hittar inte var man kontaktar facebook för jag vill att dom visar mig vad som är olämpligt ska det vara så här tar jag bort facebook för vad ska jag ha dom till om jag inte kan ha mina WP inlägg där . Jag fattar bara inte vad som är olämpligt 😡😠😡

    Gilla

  • Jag tror man vänjer sig vid det mesta till slut. Hittade till slut en knapp där man kan byta tillbaka till det gamla. Jag får testa ett tag till sen tar jag beslut.
   Tyvärr är ju så att allt snyggt som man gör genom den nya redigerare syns inte i läsaren ( som var en av dem bästa nyhet från WP och använder den alltid) utan bara i den vanliga bloggen. 🙃

   Gillad av 1 person

  • Det verkar som de flesta kör på gamla administration.
   Läser du på bloggarna genom läsaren förstår nog just ingenting. Men gå in på bloggen på den riktiga. Alltså ta en titt på där och du kanske förstår bättre.
   Det är saker som är i förändringen.

   Gillad av 1 person

 3. Verkar jobbigt 😎

  Den tors 28 feb. 2019 14:42Divage skrev:

  > Antonia posted: ” och alla gör det på sitt sätt… Helst vill jag inte > klaga. Men så blir det i alla fall. Den nya lösningen som man gör inlägget > på tilltalar mig föga. Blocker hit och blocker dit. Jag förstår inte vad > den har för syfte. Saker som poppar” >

  Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.