de odödliga är dödliga ändå…fast de vet inte det


Tanken har besökt mig ofta de senaste åren. Folk verkar mer och mer tro att de inte kan dö. att naturlagar gäller inte de själva bara alla andra. Jag tittar på  bloggvännens Nicki´s bilder där folk går på isen men man ser att det isen redan uppbruten och de balanserar på en tunn lina.. Är de helt galna? Är detta en matchogrej, titta jag vågar, jag utmanar ödet.  Men när det sen händer något ändå, då ska samhället rycka ut och rädda folk. Helt gratis, för det man har rätt till. Bör man verkligen ha rätt till det. eller? Eller tar man betalt i efterhand? Har man ingen eget ansvar i det hela?

Eller den nya flugan som ök upp nyligen, nämligen att köra mot rött.  Alla ska se upp jag skiter i allt. Gatan är min och alla är underordnad mig. Jag har superkrafter,  jag är odödlig. Och lastbilen har säkerligen vingar. Har du dödslängtan eller är du bara dum?  Seriöst, vad är det med folk numera?

7 tankar om “de odödliga är dödliga ändå…fast de vet inte det

 1. Vad bra att du tar upp det här 🤔 Det jag reagerat på är mammor med barnvagnar vid obevakade övergångsställen, dom pratar i mobil och kör ut barnvagnen rätt ut i gatan, dom tittar inte ens om det kommer någon bil 🚙.. Så det första som händer om det kommer någon bil som inte hinner stanna är ju att barnet råkar illa ut..
  Sen har vi cyklisterna, Daniel Halldens nya gullegrisar, dom är numera King of the Roads tror dom.. Vi har fått tvärnita för att dom kör mot rött, sen har dom mage att ge oss fingret 😡 om vi kör på dom, ja då är det säkert vårt fel fast dom kör eller går mot rött.. Så dom tror allihop att dom är odödliga tydligen..

  Gilla

  • Du har helt rätt. Glömde just bort de älskade cyklisterna, men om de skrev jag förr också. Men bör ingå i listan tror att de är odödliga.
   Minns när jag skulle för några veckor sen gå över när jag hade grönt här vid St. Eriksplan. Som tur kollade om det är fritt för mig. Men det varen kvinna som körde mot rött, jag gick fram till henne ( hon blev störd av trafik vid korsningen) och knackade på hennes fönster för att upplysa henne att så gör man inte. Men hon blev så rädd att hon började gasa och snudd på körde ihop med bussen och körde ut bland korsande bilar.
   Galet.
   Kram! 🧚🏻‍♀️

   Gillad av 1 person

   • Jag minns när du skrev om cyklisterna och det var bra.. Och vad det är med folk numera? Ja det har jag undrat länge.. Det är likadant varenda gång man är ute det händer alltid något som gör att man baxnar 😕

    Gilla

 2. Försökte svara på detta på din WordPress sida men det är då lögn i glödheta att logga in där. Att dessa människor, på nåt sätt är felkonstruerade bakom pannbenet råder ingen tvekan. Har man dödsönskan kan man väl hitta nåt som intee drabbar andra.

  Men såg du angående rånaren som fått så många anmälningar på sej att man la ner åtalen/ anmälningarna som kom in senast 🤔🙄😵. Nåt så jäkla sjukt system, så de senaste offren fick ingen chans till ersättning 😱😱😱

  Den tors 14 feb. 2019 13:25 skrev Divage :

  > Antonia posted: ”Tanken har besökt mig ofta de senaste åren. Folk verkar > mer och mer tro att de inte kan dö. att naturlagar gäller inte de själva > bara alla andra. Jag tittar på bloggvännens Nicki´s bilder där folk går på > isen men man ser att det isen redan uppbruten och ” >

  Gilla

  • Det är mycket som är konstigt i Sverige. Med en bra försvarsadvokat kan man göra precis det man har lust till. Sanslöst och ofattbart. Antingen gör inte polisen ordentligt jobb, och därför man inte kan fälla de eller så lagen felkonstruerat.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.