kanske…


Jag skulle bara ta en kort paus på några dagar för jag hade lite stressigt. Sen gick ett helt år utan en endaste inlägg. Men jag är sån.  Antingen ett inlägg om dan eller så tappar jag drivet.
Hur det blir nu vet jag inte.  Jag vill inte lova nåt som jag kanske inte kan hålla.
Jag vill minnas att jag inte var speciellt nöjd med min statistik, det blev färre och färre som besökte min sida och då är ju inte så roligt med bloggen.
Fotografen Peter Beard sa: Alla är fotografer idag, men bara få som blir exceptionellt bra och höjer sig över horisonten.

En liten mirakel dök upp. Sen jag slutade, har min statistik ökat avsevärt. Innan fick jag kanske 30 besökare eller en bra dag 45. Nu får jag runt 300-400 besökare. Per dag.
Vad är orsaken till det har jag inte en susning om,men nog är det märkligt.

För mig är detta stort. Samtidigt gör mig också ledsen och ställer mig frågan hur går detta ihop.  Jag vet inte om jag fick en massa likes också för jag följer inte likes utvecklingen, em kommentarer fick jag då inga. (Förutom från er som undrade vad som hände, Tack Nicki, Carita och Jag.)

Jag vet inte hur flitig jag kommer att vara framöver, för jag vill inte lova nåt, det får bli som det blir. Kameran har inte heller varit med mig speciellt ofta,men har bilder så att jag inte alls behöver ta nån bild i närmsta året ändå.

En vinterbild får avsluta min första trevande känna efter inlägget, även om nu allt snö försvann, så tog jag den förra veckan med mobilen på väg till jobbet.

Annons

17 tankar om “kanske…

 1. Jag har också varit borta mycket från bloggen men gör en nystart nu så får vi se. Jag gillar dina foton som ofta är lite annorlunda. Dessutom är många från Sthlm som jag vistas mer i nu när barnen bor där.

  Gilla

  • Tyvärr har jag inte tid att resa runt i Sverige. 😩 Antingen tid eller pengar som lägger krokben.
   Sen numera har jag inte heller så mycket tid gör bloggen men försöker hänga med ändå.

   Gillad av 1 person

 2. Åhh vad roligt att se dig och ett inlägg 👍 Jag har ränt ut och in här lite då och då för att kika om du eventuellt gjort ett inlägg.. Var rädd att missa om jag inte kollade efter med jämna mellanrum.. Det jag var mest rädd för var att bloggen helt plötsligt skulle vara borta ☹️ Blev lika lättad varje gång jag såg att den fanns kvar.. 😊 När det gäller dina foton det jag tycker mest om, ja det är dina Street foton på människor.. Ingen tar såna lika bra som du 👍

  Själv har jag varit helt uttråkad av bloggen ett tag har börjat göra upp till 5 inlägg på en gång sen får dom publicera sig själva.. Så har tuffat på av gammal vana.. Kul i alla fall att du stannar nu kram på dig…

  Gilla

 3. Välkommen tillbaka Antonia! En underbar bild på snögrenarna och hus som knappt skymtar bakom!
  Spökbesöken som du har fått är väl tyvärr oftast skräp och reklam, så fort någon inte postar på ett tag så tar de över.

  Gilla

 4. Interesting 🤔😇❤️

  Den mån 11 feb. 2019 14:14 skrev Divage :

  > Antonia posted: ”Jag skulle bara ta en kort paus på några dagar för jag > hade lite stressigt. Sen gick ett helt år utan en endaste inlägg. Men jag > är sån. Antingen ett inlägg om dan eller så tappar jag drivet. Hur det > blir nu vet jag inte. Jag vill inte lova nåt som jag ” >

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.