en liten bit…


Annonser

45 tankar om “en liten bit…

 1. Känns lite konstigt min blogg har börjat att tråka ut mig totalt.. Vet inte hur jag ska hantera det riktigt.. Tycker det är roligt att sätta dit mina foton men inte mycket mer.. 🙄 Nästan hela mitt gamla gäng är borta bara några få som skriver. Men dom flesta skriver inte alls det blir bara att dom trycker på gilla knappen.. Nåja jag får se vad som händer kram på dig..

  Gilla

  • Hej!
   Facebook och Instagram har förstört för bloggvärlden en hel del. Man vill inte dela tankar på samma sätt som man gjorde förr. Och det blir bara mest gilla knappen, då det går snabbt att trycka.
   Jag har dock börjat ladda lite mentalt att börja blogg igen i februari. Hoppas att jag kan hålla det.
   Jag har nu slutet lämna kommentarer och likes, då det blev anmärkt att jag bara gör hos vissa, medan andra glömdes bort. Så rättvisavalet blev att inte kommentera eller gilla hos folk alls. Även om jag för ärlighetens namn kan jag förstå frågan.
   Det gör lika ont i mig när någon väljer andra istället för mig med. Eller bara mig.
   Skickar en stor kram till dig!

   Gilla

   • Det kan Jag verkligen hålla med om att bland annat FB förstör för bloggvärlden.. Dom flesta bloggvänner jag haft har bara Facebook nu, dom glider runt och gillar och delar visar vad dom åt till middag och vad dom ska se på tv till kvällen.. Att bara ha en FB skulle tråka ut mig totalt.. Att jag är där beror främst på en del av dom bloggvänner som numera bara finns där..
    Vad mer jo jag förstod varför du försvann igen och slutade att kommentera jag hade gjort detsamma och jag har märkt på mig själv att jag glömmer bort folk som inte kommenterar hos mig på länge…. Blir jätteglad om du börjar blogga igen men var helt säker först.. Idag har vi sol och kallt men det känns bättre än det mörka och gråa, gå försiktigt så att du inte halkar.. kram Nicki

    Gilla

  • Tack Nicki så mycket.
   Jag har planer att börja igen frågan är mer när.
   Jag önskar dig och även din familj ett Gott Nytt år fullt med sköna händelser.
   Kram! 🥂🍾🎉

   Gilla

  • Jag har själv hoppet levande om fortsätt bloggande. Ibland har så mycket att säga men ingen tid för bloggen.
   Jag önskar dig Gott nytt år med mycket lycka och bra flyt med jobbet och livet.
   Kram! 🎉🎆🎇🎉🥂🍾

   Gilla

  • Tack jag mår bra. Men jag har tappat suget. Fortfarande lite sur över att inte fler tyckte om mina bilder. Efter 10 på bloggen så kunde jag se hur besöksantalet ständigt sjönk. Nu när jag i te längre lägger ut bilder har min statistik gick rejält upp. Kanske glädjen över att jag inte med i racet.
   Anledningen att jag inte gjorde besök hos dig och hos många andra heller att jag är inne sällan och klickar på några som just då råkar komma upp. Din sida kom inte upp. Du brukar ju inte lägga upp inlägg ofta. Så slumpen styrde helt enkelt. Förlåt.

   Gilla

   • Inte behöver du be om förlåtelse, jag bara undrade. Det där med besök tror jag går i perioder. Det kan vara nyhetens behag och sen tröttnar man kanske och hittar något annat som drar. Även hos mig går det neråt just nu så jag kanske gör som du så småningom, känns också som att jag upprepar mig, lite fototrött. Men samtidigt så är det trevligt att kommunicera med folk, jag är ju inte med i andra sammanhang.

    Gilla

   • Håller med dig vi är fler som undrar hur han mår 🤔 jag gav honom smeknamnet Darkie på grund av att han kallade sig The Dark Side på Windows Live Spaces . Jag har en liten ovana att jämnt ge folk smeknamn när jag tycker om dom 😊 Jag kollar med jämna mellanrum om hans blogg finns kvar, bara att hoppas på att han är okay och att han snart lämnar ett litet livstecken .. Jag har undrat en hel del över dig med därför blir man så glad när man får ett livstecken.. Bloggen har känts lite tråkig och livlös på sista tiden och det märker jag på mina inlägg 🤔. Lägger ingen större möda på dom men jag har hängt kvar och hoppats på att alla ska komma tillbaka.. Kram så länge ..

    Gilla

  • Jo tack. Det går bättre nu än förr.
   Men jag skulle fortfarande föredra 23 grader. Och så lite regn.
   Mitt fönster ser mot Vasaparken och den ser inte fint ut med det gula gräset. Men nåt konstigt har ju hänt för stenberget mot Torsgatan börjat ”blöda” vatten på 4-5 ställen. Undrar ju varför.
   Märkligt.
   Hoppas att du mår bra du med.

   Gilla

   • Jag trivs inte alls med värmen som är just nu jag mår inte så bra av den.. Och alla dessa bränder är oroväckande.. Jag hoppas det snart blir som du säger, 23.. Jag har samma utsikt som du grå torkad jord istället för gräsmattor gul bruna träd jag har fotat det ska ta med det i något inlägg sem.. Känner mig riktigt sur 😡 och kinkig idag blev biten av ett bi 🐝 eller stucken säger man kanske på insidan av överarmen det gjorde duktigt ont till min stora förvåning.. Lite otäckt för jag är mycket allergisk mot getingstick men kanske är det inte samma sak.. Har inte märkt något konstigt ännu.. Låter lite mysko med berget men just nu känns ingenting normalt.. Kul att höra ifrån dig i alla fall 😁 👍

    Gilla

    • O stackars du. Inte kul med stick från geting, men bra att du inte fick allergisk reaktion.
     När jag blev stucken i fotvalvet kännes det som om jag gick på sand. Hoppas att det lugnar ner snart.
     Vi hoppas på lite stilla regn.
     Kram!

     Gilla

  • Hej Nicki!
   Tack för att du undrar. Jag tror inte att jag slutar. Men jag har inte så mycket tid att blogga just nu. Jag har knappt hunnit med att fota heller.
   Kram!

   Gilla

   • Okay får ge mig till tåls 🙂 Men den som väntar på något gott … Du åker väl snart till dina föräldrar också.. suck men vad du än gör så ha det riktigt bra och ja vi andra finns här.. Kram!!!

    Gilla

 2. Hej. Jag har också saknat dig här men har sett dig på Instagram så jag har inte oroat mig så mycket. Fast det är lite tomt här så jag ser fram emot att du kommer tillbaka

  Gilla

  • Tack för din omtanke och att du saknar mig och mins bilder. Jag har väldigt lite tid med bilder jobbet tog över.
   Men jag tror att jag kommer tillbaka så småningom.
   Önskar dig en Glad Påsk! 🐣🐣🐣🐔💐🌷🌷🌷
   Kram!

   Gilla

  • Tack för dina ord. Värmer mitt hjärta att jag är saknad. Jag båda saknar bloggen och känns ju lite skönt också att slippa lite.
   Jag hinner inte heller läsa bloggar.
   Men det kanske lättar och får mer tid. Och blir jag som förr.
   Det är framförallt tidsbrist som hindrar.
   Och så lite det jag just var rädd för. Ta jag lite paus, växer den till ett stort uppehåll. Lite besannades ju, för meningen var ju inte att ta så här lång paus, utan bara 4 dagar. 😟
   Tack Carita och kram! 😍
   Hoppas att du har det bra. 💐💐💐🌺

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.