Gott Nytt År!…Happy New Year!


… Galenskapen startar om några timmar. Alla ska skjuta av sina egna raketer. En dag som definitivt få som tänker på hur gott all dessa rök är för vår miljö. Att många djur  mår dåligt av det bryr sig inte alla dessa fantaster heller. Det finns alltid egoism i det mesta. Och då är ju alla andra är bara gnälliga.

Dessa serier av bilder tog jag för några dagar sen, någon som fyllde år eller om det var nåt företag som fyrade av, men åtminstone är den väldigt koncentrerad till en plats. Och blir mycket snyggare också en några enstaka raketer.

Mina bilder är tagna på fri hand, för jag tycker att bilderna blir så mycket mer intressanta än de knivskarpa varianter av fyrverkeriet. Och såna brukar ju ändå dyka upp överallt.

18 tankar om “Gott Nytt År!…Happy New Year!

 1. Väldigt bra foto på fyrverkeri! Jag tycker att det skulle vara förbjudet för privatpersoner eftersom det ställer till skador på många olika sätt. Förra året brann ett fint trähus upp här i Värmland.

  Gilla

  • Jag håller med dig. Kan berätta att i innerstan var det väldigt lugnt och det höll kanske en timme allt som allt. Lite innan, tolvslaget sen lite efterspel. Så om några år kanske upphör det helt.

   Gillad av 1 person

 2. Fin bildserie du fick 🙂
  Nyårsafton ja jag har då aldrig sett så lite raketer någonsin från stan såg jag ingenting tack vare dimman och på hemmaplan otroligt lite 8 minuter över tolv var det mer eller mindre slut kändes lite snopet vet inte vad det berodde på mer miljövänliga människor eller tomma plånböcker kanske..
  Men läste i tidningen dagen efter att det sålts väldigt lite till denna nyårsafton mot vad det brukar vara.. Så man borde kanske se det som något positivt.. Kram!!

  Gilla

  • Upplevde det det samma. Jag brukar se fyrverkeriet från min fönster ( den från Skansen eller var de nu avfirar från) men såg inget i år heller. De sköt inte dem högt nog.
   Och i parken var ju över otroligt snabbt också. Jag känner alltid oro att någon siktar på fönsterna. Vilket också händer allt oftare runt om i stan. Förfärligt. Så många idioter som denna planet bär på. 😩
   Kram!

   Gilla

  • Övning och övning.
   Jag tog bara de som jag visade, men kanske för att fyrverkeriet tog slut.
   Annars kan du nästa gång filma och välja ut de bästa.
   Kram! 🙂

   Gilla

 3. Gott Nytt År. 🎉
  Häftiga bilder!!!
  Jag körde med öronproppar hela natten. Fungerade utmärkt. 🙂
  Nu har jag druckit lite nyponsoppa och käkat en clementin.
  Nyårsdagen har startat nyktert och städat.
  Kollade även JVM mellan Ryssland och Sverige under morgontimmarna. Sverige vann efter förlängning och straffar. Tjoho!

  Gilla

  • Gott nytt år!
   Tack, jag gillar ta bilder på fyrverkerit. Det gjorde även i natt också. Men storartad var det inte. Den kom aldrig riktigt i gång. Kanske reser folk bort, dock märks inte i vårt hus, eller så fler och fler inser att det är slöseri med pengar samt förfärligt mot djur och miljön.
   Men i andra städer verkar ju varit rent av förfärligt när idioter sköt raketer på folk, hus och polis. Rejält med stryk de borde få. 0 IQ har de. Noll. 🤬🤬🤬

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.