dunka dunka…


…Blev uppmärksam på alldeles hög musik häromnatten… Lät som om det kom utifrån och ja, partybussen har parkerat här utanför. Klockan var väl runt 24 på natten. Men om man nu vill göra något olagligt så bör man kanske inte ha så högt musik. Eller?…För vad såg jag? Ju partybussens förare klev ur bussen och dumpade sina skräp bland byggpåsarna. Så kan man också göra. Jag han tyvärr inte ta bilden just då, men bussen är förevigad ändå.

10 tankar om “dunka dunka…

 1. vi bokade en gång förstår det stör när folk sover då stereon är jätte dunka hög bas åsså

  hittade det här nu 😬
  kämns ju oseriöst om dom inte har tillstånd
  juh

  Enligt Emma Norlander sektionschef för buss och gods, vid Transportstyrelse – företag som driver yrkestrafik utan tillstånd bli polisanmälda vilket kan leda till få straffrättsliga påföljder. Även beställaren kan straffas, eftersom de förväntas kontrollera att företaget har tillstånd.

  Gilla

  • Jag sov ju inte, men jag förstod ju inte varifrån ljudet kom. Så jag tittade ut. Sen undrade jag också varför hade han så hög musik, för det var ju inga folk på bussen. Ingen som partade.

   Gillad av 1 person

 2. Man får absolut inte störa folk vid den tidpunkten det är det lag på varken inomhus eller utomhus efter 22:00 ska man visa hänsyn till sin omgivning.. hade han stått kvar kunde du ringt typ störnings jouren, och dumpa skräp hade han väl inte heller rätt till att göra just där..

  Det bodde en finska i vårt hus ett tag hon låg nere på vår parkering och hade sex med två karlar i en bil som hade musiken på högsta volym klockan två på natten.. Jag lovar att det tändes upp i varenda lägenhet efter hand några gick ut och frågade vad f-n håller du på med hennes idiotiska svar (Får man inte ha lite roligt)

  Hon bodde på nedre botten i porten bredvid några veckor senare så tände en av pojkvännerna eld på hennes lägenhet så hon sprang omkring naken och skrek ute på gården.. brandkåren kom och hela den fyrarummaren blev förstörd.. Kvinnan ifråga blev vräkt och lägenheten total renoverad ..

  Janne och jag märkte inte ens något av den kalabaliken vi sov som stockar men som sagt vi bor ju 7 trappor högre upp.. hoppas du slipper denna party buss i fortsättningen..

  Gilla

  • Verkligen dramatiskt med finskan. Och vad är det fel på människor som tuttar eld på lägenheter. Fy bövelen, så upprörd jag blir. Kunde ha hänt vad som helst. Tur verkligen att det var bara lokalt i hennes lägenhet. Tur i oturen att ni blev av med henne.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.