Hmmm…n


Tog en runda i stan för att göra ett litet inköp till mig själv. Något jag så igår men väl föst hemma insåg att den skulle behövas och passas på mitt matbord.

Ja, det är glaset i två våningar. Och den som synes var kvar på Stadsmissionen. Och nu är det mitt.

På vägen ditt såg jag en hel del konstigt. Först såg jag en kille sittandes i den djupa skyltfönsterkarmen- ja sittandes och sittandes mer kanske halvliggandes undersökte han plastpåsens handtag. Noggrant och ordentligt i närbild. Undrar vad arma människan såg egentligen. Men han var lugn.

Sen alla dessa killar i knälånga byxor och med bara ben! Vad vill ni bevisa? Det undrar jag verkligen när jag går förbi med sjal, varm jacka vinterskor,varma strumpor m.m. Märklig trend. För det är en trend.

Sen träffar jag tjejen som har ett drickglas med vatten i handen under sin promenad. Att dricka ur designade flaskor med nån sorts rör är nu helt ute. Drickglas ska man krama i fortsättningen.

Sen familjen som köper något tungt och långt i musikaffären och bilen verkar vara för kort. De står och kliar på huvudet hur det ska gå. Förhoppningsvis kommer jag inte höra i radion så som så ofta jag gör – att en avlång paket ligger på E4-an och stör trafiken. Hjälptjänst är på väg för att plocka upp.

Och till sist kommer jag fram igen hörnet till St.Eriksplan och den fina svindyra affären där stolen jag gillade kostade 60 000 kronor. Där killen fick känslor för plastpåsens handtag. Nu var även polisen inblandad. Även om de ser inte längre ut som poliser. Ingen märkning på kläderna. Men bilen de kom med stod polis på.

Nåväl allt gick städat till. Nån sorts hjälp fick väl stackarn. Kommer nog aldrig förstå vad som driver människor till att knarka, när alla vet så väl vilka elände som följer.

Nu är jag hemma och ska städa, pynta och lata.

Annons

5 tankar om “Hmmm…n

 1. Fin grej du köpte tycker jag.. Och det där killar med knälånga byxor förstår inte jag heller.. Janne brukar lite föraktfullt säga (det är kallt att vara tuff) varför man knarkar eller super kommer jag aldrig att förstå med vett och vilje förstöra sitt liv jag tycker synd om dom.. Ha en riktigt fin kväll och julafton 🤶 nu kram!!

  Gilla

  • Gillar det Janne säger. Det är kallt för att vara tuff.
   Det var ju intressant att jag inte köpte den igår. Jag fingrade på dem, men sen tänkte jag äh…jag behöver inte dem. Men sen när jag höll på och organisera de mesta hemma, så såg jag hur den skulle passa in och ha alla mina bluetooth grejerna i dem.

   Ha en skön fortsättning på dagen.
   Kram!

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.