en del kors på 2. advent…


Ha en trevlig andra advent!

Annons

14 tankar om “en del kors på 2. advent…

  • Det är mycket möjligt. Jag har själv levt i Frankrike vid hovet – och jag äg nog den enda som INTE gillar Frankrike. Och så har jag levat i Österrike som bondflicka och jag får alltid varma känslor i mitt hjärta så fort jag ser eller hör nåt om landet.

   Gilla

 1. Fint med alla korsen och jättevacker bildserie! Bilden på den mjukt inbäddade kyrkan är extra men även de andra två är speciella. Det måste vara en mäktig vy uppifrån korset på klipporna.

  Gilla

   • Jag på intet sätt religiös … tror jag. Det är ändå tråkigt med kyrkan. Jag har på nytt börjat läsa hypokryferna. De bibeltexter som inte ansågs prydliga att ha med i bibeln. En del ansåg dem tala mot Jesus.

    Gilla

    • Min avoghet börjar med att Gud offrar sin som för våra synder, medan den offrade sonen ber Gud att förlåta dem som utsätter honom för smärta, grymhet och förnedring. Schyst farsa. Och inte heller glömma alla grymheter Gud befaller att göra mot allehanda olika grupper. Om nu skulle världens folk härstamma från Adam och Eva, då alla vi här på jorden deras avkommor och bör få samma kärlek.

     Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.