ring…ring…


… man kan ringa fortfarande ifrån telefonen i hytten, men hur många som gör det? För unga betyder de ingenting heller, det är bara en konstig liten hytt, men vi som är uppväxta med den som betyder nog lite mer. Det var ändå en skön tid när man inte kunde nås hela tiden, man kunde vara för sig själv och drömma………ja, drömma om framtiden ;). Nu är man ständigt ockuperade i tanken så en egen tanke knappt ryms längre i skallen. 😦
Tänk om man ändå kunde göra nåt kreativt praktiskt med dessa hytter. Sälja espresso ifrån till exempel. eller som jag säger expresso, då den kommer alltid med expresstågets hastighet och styrka.

Annons

14 tankar om “ring…ring…

 1. De här gamla telefonkioskerna är härliga. I vissa länder används de lyckligtvis än, men hos oss har nog de flesta tagits ur bruk 😦 … vissa har fått nya liv i trädgårdar med prydnader och blommor i sig.

  Gilla

 2. Most of the phone booths in my city are gone now. Only a small number remain.

  Phone Booth was an American psycho-suspense-thriller film that I enjoyed back in 2003. The use of both cell phones and a phone booth were central to the plot. With the way technology has changed society since, I can imagine some of the challenges that would be faced in writing that story or a sequel today with some of those plot devices. Especially the old phone booth in NYC.

  Gilla

 3. Fint fynd med en vacker grön hytt som smälter in i grönskan. Det fanns ju moderna och ganska fula hytter också. Fördelen med hytterna var att man slapp medhöra folks samtal, nackdelen att mynten ofta tog slut. Fin nostalgibild.

  Gilla

 4. Jo jag minns dom telefonhytter vi hade i Sverige. Hade den här hytten stått i Sverige, hade den blivit vandaliserad på några timmar. För sådana är vi i Sverige. Vi gillar att förstöra saker.
  Mycket vacker och bibehållen telefonhytt.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.