en tjockis på väggen…


…hittade lilla geckon solandes på väggen i borggården. En tvärhand lång.Och säkert är inte nån gecko, men kan inte annat namn på kräldjur. Jag tycker att den är lite tjock runt magen, men å andra sidan så har jag nog aldrig sett en sån varelse i närbild tidigare. 🙂 Kan ju vara naturlig tillstånd för dem att vara tjockmagade.

Annons

13 tankar om “en tjockis på väggen…

 1. Geckoödlor har breda tår med miljoner mikrohår som gör att de till och med kan gå på en lodrät glasyta och uppe i tak. Sådana tår har inte denna ödla och är sannolikt inte en gecko. Men vilken art det är går jag däremot bet på. Till och med vilken familj den tillhör.

  /Skvitt

  Gilla

  • Ja, alla har vi våra fobier. Jag förstår henne. Men sånt sitter djupare än vi förstår det. Jag själv har jag problem ju med spindlar. Och de är små. Otroligt orealistisk att man är rädd för en så lite en. Jag slår igen den per automatik. Man ja, jag vet att de är också nyttiga, men de får gärna vara nyttiga någon annanstans.
   Jag har en granne vars lägenhet är FULL av spindlar. Inte terrarium, lägenheten. Jag var inne hos honom när det var fönsterrenovering och ville prata med killen som målade fönstret. Så jag märkte först spindlarna när jag var inne i lägenheten. Fy för det lede. Jag fick massiv huvudverk. Och att veta att han bor snett under mig gör ju inte saken lättare.

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.