behöver hjälp…kanske…


Sen några dagar tillbaka får jag nåt konstigt i mina inlägg. Jag vet inte hur jag kan lösa problemet heller, kollat allt men de återkommer.

Det konstiga är att jag inte kan se detta på min dator, varken på min läsare eller om jag går in på min blogg och kollar. Men dyker upp i telefonen. Och i telefonen kan jag redigera bort men kan inte göra på min laptop. Förstår ingenting och det är väldigt frustrerande.

Är det någon som kan ge råd? Det hänger nog ihop med översättning av sidan, men varför dyker det upp utan att jag har gjort nåt? Och hur ska jag få bort det?  Och om du undrar var den är så får du skrolla förbi bilden och det brukar ligga där. Kommentera det gärna så jag vet om du ser detta eller inte.

Annons

33 tankar om “behöver hjälp…kanske…

 1. Listan med språk ser jag även i källkoden på sidan men den visas inte för läsaren av bloggen. I ditt RSS-flöde syns det däremot.

  Jag gissar vilt och frågar om du möjligtvis använder webbläsartillägget ImTranslator när du skriver dina blogginlägg? 🙂

  Gilla

 2. Jag har också märkt problemet. Dock verkar det försvinna efter att man klickat på ditt blogginlägg i läsaren. Klen tröst för dig.
  Du får eventuellt ta kontakt med supporten.
  Mycket vacker bild i detta blogginlägg.

  Gilla

 3. Det konstiga är att det syntes även i ditt trädinlägg tidigare. Nu är det i det här inlägget det syns, om man klickar på inlägget i läsaren.

  Gilla

  • Det är så att jag tog bort dem i från mina tidigare inlägg. Det kan jag göra i telefonen och även upptäckte att jag kan göra det på datorn också på kodsidan. Men ska jag behöva att göra det när ingen annan har problem med det?

   Gilla

 4. Först bilden: den är så vacker med ljuset som faller in genom de färgade rutorna och följer mattan ända fram.

  Mycket mystiskt detta. Jag ser dem igen, en hel radda med språk som tar mycket plats. Jag försökte hitta något men det hjälpte tydligen inte.

  Gilla

  • Så den är kvar. Attans.
   Jag kan se alla dessa språk när jag väljer kodsidan. Väldigt jobbigt. Och framför allt varför?
   Jag låter den stå kvar nu pga texten jag skrev, men vad jag vet så ingen dataexpert brukar kolla min blogg. Fotoblogg är inte deras grej. Men jag hoppas.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.