han är inte bortglömd…


Naturligtvis finns det en staty av Ludwig von Beethoven i parken, och ibland hölls det konsert vid statyn också. Tyvärr blir man myggäten medan man lyssnar vacker musik. Hörde alldeles nyligen att de farligaste myggorna har etablerat sig i Europa och i Sverige. De är klockare än vi trodde och anpassar sig lätt till miljöer där de tidigare ej har förekommit. som till. ex storstäder. Inte alls bra.

Annons

13 tankar om “han är inte bortglömd…

 1. Nä, här nere finns det någon mygga som kommit från Afrika, många får stora bölder och feber och ofta får antibiotika för dessa. Några av våra elever har blivit drabbade. 😣

  Gilla

 2. God morgon..
  Beethooven och fler av hans gelikar lär väl aldrig glömmas bort men dom hemska myggorna är skrämmande att få hit.. ta bara det senaste zika viruset som ger dessa missbildade små barn ett mardrömsscenario är vad det är.. jag tycker synd om barn som föds nu vilken oviss framtid dom har när det gäller ja allt….

  Gilla

  • Det är precis så. Det är lite dystrare och farligare än när vi var barn och kunde sitta i gräset utan att oroa sig för myggor som fans visserligen men farliga var de inte och inte att glömma fästingarna som knappt man hört talas om. Och nu sprids de och dessutom tillkommer nya sorter som är ännu farligare. Fy.
   Kram!

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.