skuggliv…


Jag älskar svart vita bilder. men jag tycker att alla bilder blir inte bra i svart vitt. Färgerna kan ju tillföra mycket till vad man vill förmedla med bilden. Men ibland är ju just tvärtom. Färger kan ju störa otroligt mycket.
Som med en tidigare bild jag hade på en bröllopspar egentligen hade blivit bättre i svart vitt, men jag behöll färgen på då situationen var både rolig och märklig. Det roliga uppmärksammades, men inte det märkliga. inlägget heter  min är större än din är… där det fina paret står bredvid två ting i gräla färger som jag tycker lite symbolisk för ett äktenskap. En soptunna och en brandpost..För det är lite grann vad äktenskapet handlar om.  😉 Eller?

Annons

15 tankar om “skuggliv…

 1. Nej, allt blir inte bra i sv/vitt, men det gapande odjuret här ovan gör sig bra mot himlen just i sv/vitt. Silhuetter blir ofta nästan enfärgade. Effektfullt med selfiefotarna i tornet. Nu kom du in på andra foton samtidigt, lite förvirrande. Ja, kanske ska man slänga ut skiten och släcka bränder i tid.

  Gilla

 2. Jag har aldrig varit gift och har inte det minsta intresse av att ingå något. Vill man skilja sig och inte har några gemensamma barn är det bara att punga ut med 900 kronor + lite pappersexercis. Sedan är det bara att rusa rätt in i nästa fålla (fälla). Haha!
  Svart/vitt eller färg? Det finns onekligen möjligheter att välja. 😎

  Gilla

 3. Jag är visserligen inte gift men är sambo.. Två tidigare förhållanden soptunna absolut nuvarande fortfarande bra så ja jag vet inte hur andra ser på det hela men det är nog väldigt individuellt skulle jag tro..
  svart vita bilder ja dom är fina på sitt sätt numera kan man ju välja.. Men för när det bara fanns svart vitt ja då var ju färg en sensation.. Kram!!

  Gilla

   • Det är rätt skönt att vara själv också jag har testat det före janne man gör precis som man vill när man vill 🙂 Men det kan också vara ensamt ibland men var och en får finna sin egen väg antar jag.. Kram !!

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.