kors med en korp….


Annons

30 tankar om “kors med en korp….

 1. Antonia- fick tipset av Carita ( över på Debutskys Blog ) att höra med dig:
  Vet du om det Går det att göra kontot här inne på WP ”privat”- så,att bara de som följer en kan se- att man intr dyker upp på google???

  Gilla

  • Du kan göra sidan privat när du vill och sen bjuda in dom du vill ha där.. Eller låta folk begära tillstånd att se din blogg.. Om du sedan gör den offentlig ett tag och sen stänger igen så står alla gamla vänner fortfarande kvar.. Jag har testat och det är ett bra alternativ att ta till när man känner för det.. Jag har testat
   😁

   Gilla

   • Nicki- tack för att du tog dig tid att svara! Jag vill inte bjuda in eller hålla på med lösenord- vill att det ska vara enkelt både för mig och de som följer mig. MEN jag hade önskat att det bara var WP medlemar som kunde se o följa mig. Intr att man kommer upp på google.

    Gillad av 1 person

    • Be sökmotorer att inte följa dig.. men däremot så kan du inte välja bort främlingar på en öppen sida.. Det enda man kan göra är att du måste godkänna alla kommentarer innan dom publiceras.. jag har blockerat sökmotorer och att jag alltid måste godkänna en kommentar första gången någon skriver..
     Hjälper gärna till om jag kan har många gånger själv undrat saker och ingen har svarat det kan vara lite trist.. Ha en fin dag..

     Gilla

  • Ja, det kan man göra.
   Nu sitter jag inte vid datorn men jag vet ungefär var du hittar inställningen. ( om du inte hittar det så återkommer jag imorgon när jag sitter vid datorn)
   Du kan göra din blogg både privat och lösenordskyddad.
   Det hittar du när du klickar på skriv nytt inlägg. På högersida ovanför där du klickar på skicka inlägg hittar du delvist möjlighet till att tidsbestämma inlägget, och ovanför det hittar man hur man gör det privat alternativ lösenordskyddat.
   Och då ses inlägget bara av dem som du lämnar ut lösenordet till. Och du kan växla mellan olika inlägg som är publik och såna som bara får ses av vissa.
   Om du vill göra hela bloggen osynlig för världen antar jag att lösningen ligger då i adminsidan. Då återkommer jag imorgon med mer vetskap när jag sitter min vanliga dator.
   Säg till om du använder iPad då kan jag berätta hur man gör på den också. ( gäller enstaka inlägg)

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.