arbetsmoral..


När jag läser detta finner jag det fyndigt. Först. Men sen blir jag bara irriterad att inte veta när butiken är öppen. Och den var inte öppen när jag var där. Eller var jag inte där, min skugga sköt kameran medan jag vilade i skuggan. eller nåt sånt.

12 tankar om “arbetsmoral..

  • Och så råkade jag ut för en annan affär jag ville handla idag. Den var stängt hela sommaren och det stod en lapp om det. Men nu finns ingen lapp och inga öppettider. Hur irriterade som helst. Verkligen hade behövt saker till en fåtölj jag klär om.

   Gillad av 1 person

 1. Rolig skylt som jag tror att jag har sett någonstans. Din sista mening är också kul, haha! Men visst blir man irriterad om det är stängt om det dessutom är under ”normal” tid.

  Gilla

  • En rik butiksägare. Behöver inte slava. Den var inte öppet när jag var där. Det är jobbigt att bevaka om man vill köpa nåt. Å andra sidan lika bra det så man slipper att slösa med pengar på saker som man antagligen inte behöver alls.

   Gilla

 2. Haha! Jäkligt rolig skylt. 😂
  Oftast brukar det funka med att försöka öppna dörren. Är den låst är det bara att återkomma vid ett senare tillfälle. Men tyvärr ger denna skylt inget förtroendeingivande intryck. 😦

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.