förbannad…


Jag sitter och väntar på att Postnord ska jobba ner sin telefonkö. 79 stycken just nu 48 kvar efter 20 minuter. Snyggt Postnord.

Anledningen att jag ringer de är att de höjde priset på frimärkena utan något större utanonsering.  Då min pappa fyller år  skickade jag en kort till honom , vilket han fick idag.
Och jag fick en saftig räkning från Postnord  (45 famtal kvar)
Enligt de har jag lagt 8 kr för lite på kortet.

Jag köpte en bunt frimärken slutet mars och sa att jag vill skicka inom Europa.
Frimärkena kostade 13 kr styck. (35 samtal kvar) Så jag la på det på kortet.

Igår fick jag ett brev som upplyser mig att det var 8 kr för litet. Och nu kräver Postnord mig på 43 kr. Där 35 kr är expeditionskostnad.  Hur är de funtade.
Och varför är så dåligt upplysning åt folket. Ska man verkligen behöva gå in på deras sida varje gång man ska skicka nåt? På vanliga frimärkena står inte ens pris längre för att lättare kunna höja priset utan att nån märker det.

Till slut kom jag fram till en trevlig kille, och efter lite väntan fick jag beskedet att jag inte behöver betala summan. alls. Den är makulerad. 🙂
och nu ska jag in på Postnords hemsida och skriva en klagomål om ärendet. Inte om Killen som jag pratade med och löste situationen. En pluspoäng till killen.

15 tankar om “förbannad…

 1. Ja varför blir jag inte förvånad men i mitt fall så strular det mest på så sätt att post jag väntar på försvinner.. När jag skickar inga problem hittills i alla fall, har kompisar i USA och det fungerar klockrent när jag skickar brev vykort och paket.. Kram!!

  Gilla

 2. Postnord tillhör ju staten, så väntetid och sommarvikarier lär följa hand i hand. Själv har jag slutat att skicka analoga meddelanden.
  Slutade för några år sedan när jag brevväxlade med en tjej i USA. Vi skickade CD-skivor till varandra. Tullen i både USA och Sverige började bli onaturligt nyfikna på innehållet.

  Inte fan skickade vi narkotika. Det var vanliga CD-skivor som vi gav till varandra. Hon hade en kompis som spelade musik och jag pysslade med min syntmusik. Jag träffade henne genom fildelningsprogrammet Napster. Sedan blev vi vänner. Fick följa henne när hon flyttade genom USA.

  Livet är fyllt av motgångar. Tur att du träffade en schysst kille på supporten. 😍

  Gilla

  • Jag skickade paket till min pappa också. Men den var okej. Ändå trodde jag att den blir knepigare.
   Killen ringde tillbaka från Postnord för han hittade inget efter ocr-numret. Fick läsa in det flera gånger, men inget. Han fick mitt namn och adress till slut. Så jag hoppas att jag inte får nu en påminnelse med medföljande ännu högre räkning. :O

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.