avstressande…


Annons

17 tankar om “avstressande…

 1. Grönt är skönt och visst är det här i Ungern? Om jag har fel så måst det vara en park i stan någonstans men det ser för skogigt ut för det men fina foton fick du till var det än var någonstans…

  Gilla

  • Det är ju väldigt skogigt, håller med. Och du gissade rätt att det var i Ungern på min tidiga semester hos mamma och pappa. Alldeles intill Alperna. 🙂
   Kram!

   Gilla

 2. Håller med om att det är avstressande i grönskan. Väldigt fina foton här!
  Apropå ditt svar där du säger att du är en citymänniska, borde du kanske ge fotografen i dig en chans att fota magiska spindelnät😊

  Gilla

  • Det händer Gunnar. Det händer men sånt är lite svårare i storstan, eller så måste man vara ute väldigt tidigt på morgonen när daggen är på.
   Jag spanade efter i skogen också men det blev inga bra bilder. Fick inte till ljuset så att det skulle glittra på nätet. 🙂
   Med kameran kan jag få avstånd från rackarna. Men nog reser sig håret i nacken när de råkar vara i fokus.

   Gillad av 1 person

 3. Förstår att du njöt av naturen när du bor i en storstad annars. Härliga bilder med djungelkänsla och det där vackra ljuset som blir när solen tar sig in genom grenverket. Bilden med byggnaden är spännande, hoppas att du har fler bilder av huset.

  Gilla

  • Jag är citymänniska egentligen. Gillar inte insekter som det finns mycket av i skogen. Jag tror att jag har gått i alla spindelnät som finns där. Rätt så traumatisk för mig. Men vad ska man göra om man är på landet. Försöker göra det bästa av vistelsen så klart. Jag ser ju skönheten i skönheter. 🙂

   Gilla

   • Jag vet att du är rädd för spindlar och ogillar de flesta insekter. Då är det svårt i skogen. Men dina bilder andas ändå just de du säger, att du ser skönheten och njuter av den just då. Jag var i Stockholm i helgen. För mig är det tvärtom, korta vistelser i storstan är spännande, men jag skulle inte vilja bo där, för mycket oväsen och intryck.

    Gilla

    • Det paradoxa är att jag håller med dig. Jag störs också av det ständiga oljudet och oväsandet. Folk som alltid ska vara på sitt sätt och inte bry sig om andra. Folk som blockerar utrymmen fast de ser att andra kommer, men bryr sig inte. Att storstäda dagligen runt klockan 9 på kvällen som min granne ovanför numera gör, kan driva mig till vansinnet, och de har inte upptäckt att hur man dammsuger hårda golv m.m
     Att börja spika kl 11 på natten. Folk bryr sig verkligen inte.
     Ändå på nåt märkligt sätt trivs jag. Jag försöker vara i stan när det är litet folk, men vill man handla då har man ju inte så mycket val.

     Gilla

     • Som min svägerska (som fyllde år) bor, skulle jag kunna tänka mig att bo i Sthm. Utsikt över vattnet från alla fönster vardagsrummet och i sovrummet, en altan över vattnet, en lång balkong åt andra hållet, gatan nedanför ett promenadstråk. Lugnt och rent. Men det kostar.

      Kan du inte prata med dem som bor ovanför, det gjorde jag när vi bodde i lägenhet?

      Gilla

      • Jag har ju redan pratat med de några gånger i samband med högklackade skor och spikande kl 11. De blånekade. Det är inte de sa han. Trots att jag hörde när han släppte hammaren när jag ringde på. OCH skylde på grannen ovanpå som inte ens var hemma.
       De har ingen som helst problem att gå runt i hårda skor kl 5 på morgonen eller sent på natten när de kommer hem. Kan va kl 1 på natten eller så.
       Jag sitter ju i styrelsen. Och vi skriver ofta i vår nyhetsblad också att man ska hålla tider och att man ska ta hänsyn. Jag tror inte ens att folk läser det.
       Fint din syster bor.

       Gilla

       • Svägerska. Jag blev nog en smula avundsjuk.

        Jag tänkte just på föreningen och att du sitter i styrelsen, det borde ju varit en framkomlig väg. Men vissa människor skapar egna regler, utan hänsyn till andra, tyvärr.

        Gilla

        • Det är precis så. Medan jag är väldigt annorlunda. Och skulle någon från styrelsen bo under mig skulle jag tänka säkert på det hela tiden.
         Killen som bor under mig hör inte alls mig. Men jag har då mattor på golvet vilket dämpar och skulle aldrig trampa på med hårda skor inomhus överhuvudtaget.
         Snart blir det ännu jobbigare då deras barn börjar växa. Det är därför det städas så frenetisk. Det gjorde de bara engång i månaden förr.
         Jag förstår att du blev lite avis och det får man vara tycker jag. Du gläds ju åt andra sidan hennes väl.

         Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.