gräsnivån…


26 tankar om “gräsnivån…

 1. Bra med objektiv men ibland kan det bli riktigt bra om man ligger ner. Jag är inte rädd för fästingar men är mest oroad över om jag kan komma på fötter igen utan hjälp😊 Min svåger har tom ett ministativ för markbilder

  Gilla

 2. Mellanbilden med de små vita stjärnblommorna gillar jag mycket. De andra skulle jag vilja kunna klicka på för att få dem större, har för dålig syn för att se blommorna.

  Gilla

    • Jag har 3 Gb. och har nu använt 35 % efter drygt sex år. Just nu kör jag med största bildstorleken i kameran och då blir blir bilderna 6000 x 4000 och ligger på ca 10-11 Mb. Det är ju för stort att ha på bloggen så dem jag lägger in är 1280 x 853 pixlar och då blir filstorleken ca 70-150 kb beroende på innehåll i bilden.

     Gilla

    • Jag har använt, 1,3 GB och 1,7 GB (55.3%) uppladdningsutrymme kvar.
     Du lägger ju inte upp bilder varje dag och inte heller lägger du upp 30 bilder på ett svep. Eller så väldigt sällan. Jag gör det ganska så ofta, när jag är på nåt stort som Pride eller cruising och fotar. även om jag lugnat ner mig lite. .

     Gilla

 3. Absolut fint med gräsnivå.. 😀 Håller fortfarande på att slänga mina inlägg har kommit ner i 599 nu ska bli skönt när allt är borta.. och av någon konstig anledning börjar jag känna lättnad, att det är skönt att slippa alltihop.. Så det kommer aldrig att bli någon ny blogg för mig men kommer inte att radera mitt konto här på wp bara stänga det.. Vill kunna fortsätta att kommentera hos er som mig själv.. 😀 kram!!

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.