odengatan…

Det ser tomt ut på Odengatan men det är den inte. Det är fullt med folk, även om det inte syns på min lillformat till bild.  Jag saknar den gamla posten (höger i bilden) även om man säger att det har blivit bättre med post i olika butiker. Kanske. Men så mycket snyggare byggnad. 🙂

Annonser

9 thoughts on “odengatan…

 1. Håller med dig jag saknar också den gamla vanliga posten då var det ordning och reda..
  Vilken dröm att se Odengatan i det tillståndet även om det bara är en illusion 🙂 Så brukar stan se ut tidigt på morgonen på Nyårsdagen.. Då är det den gamla Ladyn Stockholm och jag på tu man hand 🙂 Det vill säga innan lemmeltåget vaknar .. kram!!

 2. Jag kan se en hel del människor. Jodå, jag lovar. 😊 På något sätt måste jag ta mig för att fotografera byggnader i Örebro. Får ta mig i kragen!

  Posten i Sverige var ett statligt företag fram till 2009. Det mesta fungerade smärtfritt. Efter avregleringen och sammangåendet med Post Danmark och namnbytet till Postnord började förfallet. Den danska delen av Postnord störtblöder ekonomiskt och post försvinner.
  Svenska staten äger 60 procent av Postnord medan Danmark äger 40 procent. Hela sammanslagningen har utvecklat sig till rena mardrömmen som hotar att slå även mot de svenska skattebetalarna.

  • Därför blev det idel muntra miner på karnevalen när ekipaget med POSTMORD på sidorna dök upp. 😂😂😂 Förfärligt att det kan gå så. 😞

   • Det är förfärligt hur Sverige hanteras i medborgarnas syfte. Snart finns inga större helsvenska företag kvar i svensk ägo. De flesta storföretagen är sålda till utländska intressenter. Att säga att Sverige är ett rikt land är bara skitsnack. Snart måste alla ut i skogen och plocka bär till den svenska staten.

    • Det är precis så och det är skrämmande och oroande. Vad är fel på politikerna idag.
     Förändring som inte riktigt faller mig i smaken.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s