quarnevalen…nr 5

Jag är inte så säker på att jag alla gånger förstår budskapet, men jag gillar det jag ser. Och det jobb de la ner på den egna skapelsen. Entusiasmen och glädjen lyser ju igenom.

Annonser

14 thoughts on “quarnevalen…nr 5

   • Noppe..
    Stoppade in alla mina 53 foton i datorn i fredags och kommer inte använda en enda i bloggen.. Slängde 14 av dem och resten ja man ser ju motiven men samtliga bilder har en massa människor i vägen.. det går endast att se dom som är höga..
    Kommer att spara dom jag inte slängde för egen räkning som ett minne men som sagt inget att visa upp tyvärr, den platsen som verkade bli så bra att stå på var en miss.. så vi får allihop glädjas åt dina foton istället.. du var ju tydligen smart och stod på trottoaren.. Kram!!

    • Nu blev jag ledsen. Det är aldrig kul att komma hem med kassa bilder. 😞😧Men även jag var nära om att inte bli nåt då var en kille skymde sikten. Men jag kunde ta ett steg ut på bilvägen så det gick ju bra. Men han irriterade mig helt klart.

    • Jag blev otroligt besviken på mig själv som inte knatade ut från kyrkogården och ner på gatan istället, men eftersom det stod så många där uppe innanför staketet så trodde jag att det var en perfekt plats att stå på, men sen dök det ju upp fler och fler och ställde sig i vägen.. Jag har misstänkt att dom inte skulle vara bra displayen i kameran är så liten så att det är svårt att avgöra men oftast ser det bra ut i datorn men inte denna gången.. Bilderna ser otroligt röriga ut ryggen på en massa folk bakom dom motiven och sen en massa folk igen på andra sidan gatan.. du skymtar personer bilar med mera emellan folk som står i vägen ganska trist faktiskt..
     men vi kan väl kalla det för lärobilder nu vet jag att man ska stå längst fram annars får det vara.. Jag kan i alla fall njuta av dina foton det är kul för jag känner ju igen allt.. 😀 Kram!!!

    • Verkligen synd. Men nu har du 3 år på dig att ladda. Eller så kolla in Pride. Om du har aldrig varit där så blir det ju intressant även om de förnyar verkligen ingenting. Lite trist.
     Skulle räcka med den var tredje år också. Känns lite tjatigt.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s