13567 steg…

Så många blev stegen på jakt efter en sportskor som jag naturligtvist inte hittade. Men det blev ett par skor som jag hoppas blir ett nöje att använda. Lite orolig är jag eftersom den inte är så stadig uppåt, som jag hade velat, men kanske går de bra ändå. Mina senor är uttöjda vilket resulterar att jag stukar foten alltför lätt. 

Det är inte lätt att fota sina egna fötter, testa själva så får ni se. Vill säga om den nu ska ses lite i sin helhet. Jag avråder för övrigt att vistas i city på en lördag eller för den delen på nån annan dag heller. Det är smockat med folk, som helst går i grupp så du inte kommer igenom och förbi. Ibland gick jag ner till bilbanan för att hinna komma hem i vettig tid. 😡 Jag har varit i New York och i andra storstäder men så här smockat aldrig kändes tidigare. Paniken ar inte långt att blomma upp. Apropå blomma upp och ut. Jag såg att körsbärsblomningen var fortfarande igång i Kungsträdsgården men där var ännu mer folk än på trottoaren så jag avstog från nöjet att fota det rosa härligheten. 

Det blir nästa år, och då definitivt inte mitt på dan utan tidig morgon. Om jag fortfarande bloggar da.. 

Förr var ett nöje att handla, det är det inte nu längre. Delvist känns som om min personliga sfär/bubbla har växt, och då känns som om folk flåsar i nacken på mig alternativt snubblar jag på den framför – och för det andra så hittar jag aldrig det jag önskar. Aldrig. Never!

Allting är förenklat och uniformiserat. Vi ska vara varandras spegel, och vill man sticka ut blir det inte enkelt. Och det stör mig. 

Nåväl… Så här var min dag. Hur var din dag? Har du lyckats reta upp dig själv eller någon annan 😍. Berätta!!! 

Och nu gör jag som blondinbella med en skillnad – jag tjänar inte 500 tusen i månaden på min blogg. Jag gör det gratis. Skorna kostade 800 kr, Vagabond. Mattan under skorna kostade 18 000 kr. Det är en Aubusson men butiken som låg på Kungsgatan finns inte längre kvar. 

Annonser

21 thoughts on “13567 steg…

 1. Det var ju ändå någon nytta med allt – menar, en lång promenad, fastän du inte hittade de skor du tänkte dig – ibland kan man hitta nåt som är bättre i alla fall 🙂

 2. Hoppas att dina nya snygga nätskor ger dig många glada promenader! Jag hade en låg modell en gång, ärvde av mor min. Men du borde kanske ändå tänka mer på stadigheten om du har problem med vristerna.

 3. Snygga skor och snygg matta mina 2 ryor kostade 2000:- styck och det tyckte jag var saftigt men som sagt där slår du mig rejält ha ha….

  Var i vinsta igår tittade på gamla bilar.. sen blev det gärdet och gamla folkvagnar.. efter det en titt på byggandet av en massa mystifika fordon på valhallavägen vid KTH..

  Efter det en vespaträff på Stureplan och gissa vad jo det var rätt lite folk på samtliga ställen..
  Kungsträdgården kan inte med det stället längre vägrar gå dit men som du själv säger klockan åtta på morgonen kanske är okay..

  Hoppas du får en bättre dag idag och mindre med jobbiga folksamlingar..

  • Är det KTH s vårkarneval? Har jag missat det? Har inte hört ett ord om det. Det skulle jag gärna se.
   Folkvagnar? Det hade jag också gärna ha sett. Var får du dina info ifrån?
   Men du hade också en fullspäckad dag, och bättre var den än min. 😀
   Kram!

   • Karnevalen har inte varit ännu det var första byggdagen igår.. musik och en massa halvfärdiga bussar lastbilar med mera.. det är väl nu i maj karnevalen är googla på det.. ja all info när det gäller bilar har en sambo som nosar upp allt sådant 🙂
    Och vesporna ja dom råkade vi passera så bara att stanna till.. hoppas du får en bättre dag denna söndag får se var jag hamnar idag har. Inga planer ännu..
    Min enda miss igår glömde kameran och fick fota med mobilen hela tiden…
    Kram!!

    • Den blir av på kommande lördag. Startar 14.08 Vallahavägen, Odengatan, Sveavägen, Kungsgatan, Sturegatan ska de vandra igenom. Hoppas att jag får tid för det. Vore kul. Men dessvärre inte säkert att jag hinner. 😢

 4. Ser ut att vara mysiga nätskor.
  Själv spjärnar jag emot när det gäller att handla typ skor eller kläder.
  Hur min dag var kan du läsa om i min blogg. Missade att reta upp både mig själv och andra.
  Tjoho!

  • Det stämmer, det är en nätskor och de är väldigt sköna att gå i.
   Och nu ska jag kolla vad du hade för dig. Kanske kollade du branden som vi läste om i tidningen?

   • Jag var inte och kollade branden. Misstänkte att det var stora avspärrningar eftersom man till och med stängt av riksväg 50 (Faluvägen) vid flera tillfällen. Det var en rejält stor brand.

    • Det är alldeles för många bränder i Sverige på senare tid. Även om jag har alltid tyckt att i Sverige verkar bo väldigt många pyromaner. Men nu är ju storbrand titt som tätt. ☹️

    • Alla bränder är illa. Alla. Tänk att förlora arbetsplats och hem. En bil är ändå lättare att ersätta, även om det är otroligt onödig och förargligt. Idioter som gör det.

 5. Håller med dig : trängsel är hemsk. Kan få mig att gå helt upp i limningen. Jag undviker helst att trängas. Att köpa skor för bloggpengar kan man ju glömma 😀 😀 😀 Har alltid undrat hur man kan tjäna pengar på en blogg. Vissa försörjer sig ju på det. Fina skor du köpt. Hoppas de blir till belåtenhet. Jag själv avskyr att köpa skor. Får skoskav eller ont i fötterna av de flesta. Är ett jättejobb att hitta ”de rätta” .

  • Det ser ut att jag slipper skoskav i dem. Känns otroligt bekväm. Hade på mig resten av dagen. Annars är ju alltid en plåga att byta skor. Har alltid plåster i min väska.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s