stress…


Ibland känns att tiden är bäst fryst. Jag vet inte hur andra känner men för mig känns som tiden rusar otroligt fort. Helt plötsligt känner jag att jag inte hinner med det jag vill hinna. Känner också hur bloggen går på sparlåga och inte känner samma engagemang som förr. Har behov av att skriva av mig, men hinner inte med mer än att sätta in bilder, och kommentera.

Det är knappt att jag hinner fota, eller rättare sagt hinner jag inte att fota, utan får visa bilder från förr, som redan har visats.

Jag måste få in nån struktur, för jag trivs inte så värst bra.
Annars mår jag bra så ingen behöver bli orolig. 🙂

Annons

18 tankar om “stress…

 1. Är du inte ledig på helger?
  Men bloggen ja jag tycker om min men ibland känns den krävande..
  Inte min blogg eller mina egna inlägg egentligen utan tvånget att kommentera överallt..

  En vän till mig Mathilde tog bort allt hon lessnade på att behöva kommentera och svara hos andra och lever idag ett lugnt liv i verkligheten som hon säger

  Jag har helt slutat att gå runt också jag svarar bara dom som skriver hos mig och då glömmer jag mer eller mindre bort sådana som aldrig kommenterar hos mig, då minskar man automatiskt vänkretsen så att säga.. ja hur du än gör ha en fin helg………..

  Gilla

 2. Jag kan förstå tidspressen. Du jobbar ju också och sedan hinna med att sköta bloggen och fotografera kan bli mäktigt. I oktober har jag haft min blogg i tio år. Jag känner inte lika stort engagemang längre. Det får bli som det blir. Bloggar i stort sätt varannan dag numera. Man får kosta på sig att stanna upp och ta några andetag.

  Gilla

 3. Allt har sin tid – och att blogga ska kännas kul, inte som ett tidsödande tvång.
  Jag vill också läsa och kommentera mer, försöker ge det en liten stund varje dag, men inte blir det så mycket som jag vill.
  Just nu vill nog många av oss vara ute. Jag tycker att jag tidigare om åren missat hur naturen vaknat, det vill jag inte göra i år.
  Ta det lugnt Antonia, vi finns alltid här ❤

  Gilla

  • Tack för dina ord. Det är precis som du skriver minus att jag har inget behov att vara ute och trängas och inte komma fram bara för att det är väder. 💝Men annars precis så.

   Gilla

 4. Så är det i perioder. Kan förstå att du har det jäktigt nu på våren då alla vill bli fina. Bloggandet går upp och ner, beroende på mående, inspiration och så förstås om man har några bilder man väldigt gärna vill visa. Ta det lugnt, andas, låt bloggen gå på sparlåga.

  Gilla

  • Jag känner mig och är orolig att om jag låter bloggen vila då helt plötsligt den är död. Det var ju nära när jag pausade i vintras. Skulle bara ta några dagar istället blev det veckor.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.