dancing in the night….


.Vissa saker är svårare än andra. Till exempel gjorde jag en filminspelning på en märklig situation i söndagsnatt, när renhållning var på gång på min gata. Precis innan snön föll sopades gruset upp. Jippi….men sen på morgonen föll ju snö och nu är gruset tillbaka. Jag kan ju undra varför de inte städade bort den tidigare då det ändå inte var nån snö i sikte i 4 veckor. Logiskt tänkande finns ju inte överallt. trots rätt så hyfsade väderrapport.

Nåväl, jag tittade ut genom fönstret då jag undrade vad som händer för jag tyckte att de höll lite längre än det är brukligt. Det var runt midnatt och var ingen trafik. Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag såg minifordonen att dansa mitt i korsningen. De höll på ett bra tag innan jag kom på att jag kunde ju filma det. Naturligtvis fick jag leta efter telefonen ( jag är ju inte slav under min iPhone så har jag inte den i min närhet 24 timmar om dygnet), när jag väl hittade telefonen gick ju ytterligare lite tid men jag fångade spektaklet i sista sekunden innan de åkte iväg. de höll väl i 10 minuter och lopade på det sättet som jag fångade i en kort sekvens.
Nu är problemet att jag inte kan ladda upp den för visning för jag vet inte hur man gör det. Så jag får gå genom min Instagram och se om det blir nåt synbarhet av den lilla snutten:

https://www.instagram.com/p/BQJhbGzgF20/?taken-by=bellebluez

 

Annons

21 tankar om “dancing in the night….

 1. Vad häftigt vilken tur att du råkade få syn på det..
  Har suttit och tittat runt lite på instagram nu känner jag ju några som har det, och det verkar vara ett bra alternativ eftersom bloggarna verkar ta livet av sig själva.. det blir ju segare och segare här..
  Det jag undrar är instagram bara till för mobiler ? Jag fattar noll och ja jag bor på samma planet som er ha ha..kram !!

  Gilla

 2. Det var en lustiger dans! Förstår att du gillade dansen. Jag har nog aldrig filmat när jag tänker efter men nåt ska man ha kvar att göra. Som RC skriver är det ganska enkelt att lägga ut det på YouTube när du har ett konto. Där kan du också lägga ut längre bildspel om du skulle vilja.

  Gilla

  • Jag är inte direkt filmare heller. Delvist har jag inte tillräckligt med minne gör det och så jag är mer för stillbilder. Men just den här situationen hade inte blivit så intressant och talande i bild.
   Mitt problem också att jag inte vet hur man lägger ut filmen på bloggen. Kanske borde jag lära mig det. Tog en hel del filmer med min kamera för tre år sen dom jag aldrig kunnat visa. 🙃

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.