vad lite gren kan göra…

torn...foto: AntoniaB © 2016 torn...foto: AntoniaB © 2016 torn...foto: AntoniaB © 2016 torn...foto: AntoniaB © 2016 torn...foto: AntoniaB © 2016 torn...foto: AntoniaB © 2016

Annonser

16 thoughts on “vad lite gren kan göra…

 1. Fint inramade kyrkor. Den första bilden där grenarna bildar ett torn kring tornet och den näst sista är toppenbilder. Den senare har ett underbart ljus. Jag gör lite nedslag på bloggarna, måste komma på ett sätt att klara av bloggande och bloggbesök, har väldigt väldigt ont just nu.

  • Tack för besöket. Hoppas att du blir bättre snart.
   Jag har fått yrsel sen en vecka tillbaka. Måste tänka på huvudets rörelse både på jobbet och hemma och på väg mellan dem.

   • Usch för yrsel. Jag minns när min dotter hade den sorten, hon var livrädd först. Hoppas att den ger med sig, så obehagligt det ska kännas.

    • Jag har haft värre när jag inte ens kunde gå och magen vände sug ut och in och ändå var jag tvungen att hinna till toaletten i tid.
     Minns inte vad det hette på fin språk men på vanligt hette det virus på balansnerven. Och det kom hastigt. Verkligen hastigt, var tvungen att skicka hem kunden och tillägga att det ska gå fort dessutom.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s